lauantai 19. toukokuuta 2012

Rimoitusta

No niin, tänään on saatu paljon valmista aikaan. Tietty paljon vielä puuttuukin, mutta yksi erä kerrallaan. Rimoitukset ovat nyt melkolailla valmiina. Pihasta saatiin myös jotain roinaa tyhjenneltyä. Katsotaan jos saatais vähän lisää tilaa tyhjäksi vaikka tässä tulevina viikonloppuina.

Rimoituskuvat oli vähän hankala ottaa, kun joka paikassa pyöri talkooporukkaa ja tavaraa sekä autoja oli vähän tiellä, mutta jonkinlaista osviittaa näistä varmaan saa mitä saatiin aikaiseksi. Maatäyttöjä pitää vielä tehdä, eli kaikki kivijalan lähellä olevat "epäkuranttiudet" pitäisi jäädä piiloon, eli älkää antako niiden häiritä.

Minä aion maalailla sitten ruuvinreikiä ja listanpäitä piiloon pikkuhiljaa. Mikäs sen hauskempaa puuhaa kuin maalailu tai ainakin minä tykkään.Rimoitetaan piiloon kaikki nuo rappujen ja terassien alustat. Takaterassin alle tehtiin rimotukseen ovi, koska terassin alapuoli meillä on täynnä puita. Tänne saadaan myöhemmin piiloon myös vaikka kottikärryt ja kausitavaroita. Pienessä pihassa on käytettävä kaikki tilat hyväksi.


Myös tänne kodinhoitohuoneen sisäänkäynnin alle tehtiin luukku, jotta sinne saa talvisäilöön vaikkapa polkupyörät.


Etuoven eteenkin saatiin rimoitus valmiiksi. Kaiteet on jo tilattu ja ne pitäisi saapua viimeistään ensi kuun aikana, eli päästään kohta eroon noista hirvittävistä väliaikaisista lautakaiteista.


Tässä todistusaineistoa, että meillä oikeasti jotain tehtiinkin. Tosin tässä kuvassa yksi tekee ja muut katsoo... :D

6 kommenttia:

 1. Oih ja voih!
  Minullekin kelpaisi rimoitusta vaikka alkuun sata metriä :-)
  Meillä piha niin näkösällä, että olis kiva aidata toi kadun puoli vaikka kokonaan. Meilläkin jotain tapahtuu pihan suhteen lopulta, mies on laskenut terassin lautamenekin, onhan sekin tietty jotain :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samahan se vähän on meilläkin, et voisin ottaa sellaisen miehenkorkuisen lautaaidan talon ympärille niin pääsisi vähän suojaan... :/ Kyllä se teilläkin alkaa hommat etenemään, kun alkuun on jo päästy. :)

   Poista
 2. Ahkeria ootte olleet! Ja hyvältä näyttää!

  Mulla junnaa kaikki hommat, ja siitä taitaa erityisesti kärsiä piha. Ainahan sen ehtii kai ensi vuonnakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jolindha! :) Kyllä se itsestäkin tosi kivalta tuntuu, että hommat on hyvin edistyneet. Vielä silti on niiiiin paljon tehtävää ennekuin kaikki valmiiksi saadaan. Toiveissa olisi tietty mahdollisimman pian, mut katsotaan miten rahkeet riittää.

   Poista
 3. Upean näköistä jälkeä. Tekee ihmeitä talonne olemukselle nuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! Hauskaa, kyllä nähdä kun talo pikkuhiljaa valmistuu pala palalta. Pienetkin jutut tuntuu tekevän paljon asiaa.

   Poista