perjantai 18. toukokuuta 2012

Kiirekiirekiirekiire....

Nyt on menty kiireellä viime päivät. Meillä on ollut pari päivää talkooporukkaa ja on edelleen. Eilinen tehtiin rimoituksia, mutta rimat tietysti loppuivat kesken. Tänään haettiin lisää ja on maalailtu niitä valmiiksi. Lisäksi kaidefirman kaveri kävi ottamassa tarkemmat mitat kaiteista. Ensi kuun aikana pitäisi meilläkin olla kaiteet terasseilla ja portaissa. Huomenna jatketaan rimoituksen asennusta. Otan huomenna päivännäöllä muutamia kuvia, kunhan vaan suinkin ehdin.

Nyt on takki aika tyhjä ja väsy painaa päälle. Raportoitavaa olisi, mutta kun ei ole niitä kuvia. Antakkee anteeksi.


Meinasin tosin ihan unohtaa, wc:n pyyheiksi muutti tälläiset söpöydet. Ostin ne jo joskus talvella, mutta olin jo melkein ne unohtanut kaappiin. ;)


Teitä lukijoita on viime aikoina saapunut sankoin joukoin! Tosi kiva, jos minunkin jorinoitani jaksaa joku lueskella. :) <3 Voisinkin teiltä uudet ja vanhat lukijani kysyä, että mistä haluaisitte blogissa jatkossa lukea tai katsoa?

4 kommenttia:

 1. Lopputulos kuvia odotellen... Lisää sisustuskuvia ja höpötyksiä arjen ihanuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! <3 jatketaan siis samalla linjalla. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Muistanko ihan väärin vai voitiko sinä jossain blogiarvonnassa juuri ihan äskettäin samaa kosia olevat pyyheet? Tykkään kyllä paljon tuosta värityksestä. :)

   Poista