maanantai 28. toukokuuta 2012

Säkkikaksoset

Itselleni osui silmiin viikonloppuna tälläiset designkaksoset.

Kuvat: FDS ja Huiskula

Vasemmalla on Zigg Zagg:n istutussäkki ja oikealla varmaankin jo kaikille tuttu Bacsac:n säkki. Näillä kavereilla ei muuten paljon eroa ole, mutta hinta on Zigg Zaggien eduksi. Nämä ovat suurinpiirtein samankokoiset mallit Zigg Zagg on kooltaan 35x35 cm ja Bacsac 32x32 cm. Hintaa Zigg Zaggin kassilla on 15,90 ja Bacsacilla 39,-.

Eli tässä nyt hyvä vinkki jos tuo Bacsac on tuntunut hieman liian isolta omaan budjettiin. Tosin Zigg Zaggeilla ei ihan yhtä iso valikoima eri kokoja kuin Bacsacilla, mutta heillä on saatavilla kaikki mallit myös harmaana.

Kuva: ZiggZagg


Kuva: Huiskula


Zigg Zaggeja Suomessa myy ainakin Huiskula. Jos tietää lisää jälleenmyyjiä saa huikata.

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Itse ehkä pidän jopa enemmän Zigg Zaggeista, kun niitä saa harmaina ;) Täytyypä käydä tutkailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla, että minäkin niihin kallistumassa, hinnan ja harmaan värin vuoksi. Täytyisi vaan jossain päästä itse näkemään tuo, ennenkuin tilailee netistä.

   Poista
 2. Ei ollut tuttu! :) Olen vasta orastava/tuleva viherpeukalo nimittäin. :) Hmm, kiva idea nuo säkkelöiset. Pitäisköhän... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä minullakaan näistä ole vielä kokemusta, mutta ajatus vaikuttaa tosi kivalta. Talvisäilytyskään ei ole ongelma, kun rullailee vaan pieneksi nuo säkit. Ajattelin kyllä kesäkukille ostaa moisia, jos vaan pääsen noita Zigg Zaggeja jossain hypistelemään. :)

   Poista
 3. Hyvä tietää, että noita säkkejä on halvempiakin. Suu kyllä loksahti auki, kun näin Bacsacien hinnat, kauppaan jäivät. Täytyy kyllä sanoa, että minun mielestä nuo säkit eivät ole mitään erityisen kauniita. Jos niitä ei näissä blogeissa näin paljon olisi esille, en olisi kuuna päivänä harkinnutkaan niitä itselleni..;)

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hienoja kyllä nuo Bacsacit, mutta aika suolaisen hintaisia.

   Itsestä taas nuo säkit näyttävät jotenkin tosi hauskoilta. Tuovat vähän erilaisuutta tavallisten ruukkujen keskelle. Itse haluaisin tehdä ison asetelman erilaisista ja kokoisista ruukuista. Siihen kaipaisin myös juuri tälläistä säkkiä.

   Niin ja juu, blogit on kyllä aika hyviä trendienluojia. Monta asiaa on blogien kautta noussut hiteiksi. :D

   Poista
 4. Henkkamaukalta saa noita vitosella:) Ihan samaa materiaalia ovat ja värivaihtoehtojakin löytyy, toki sitten vain pyöreitä.
  Sulla on muuten tosi kiva blogi!

  -elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Itse olen kyllä noita h&m:n kanssejakin katsellut, mutta ajatellut niiden olevan tälläiseen käyttöön sopimattomia. Voisihan niitäkin testailla. :D

   Ja kiitos kauniista sanoista. <3

   Poista