perjantai 16. elokuuta 2013

Kalenteri ja minä

Kesälomalla tehdyllä Helsingin pyörähdyksellä tuli poikettua nopeasti myös Granitissa. Mitään ihan ihmeellistä ei matkaan tällä kertaa lähtenyt, mutta tuollaisen täytettävän vuosikalenterin nappasin. Meillä ei nyt ihan hirveästi ole mitään suurempia menoja, kun minäkin vielä kotosalla, mutta onpa tuohon mukava kirjoittaa sitten nekin vähän muistettavat. Kalenteri lähtee rullaamaan tämän vuoden heinäkuusta, joten on hyvin ajantasainen.  





Ja hei, kun jotain uutta pitää aina vähän kokeilla, niin tässä näpsäys minusta eilen. Tässä olen minä, Katriina alias Cinnabaria 31-v (ikäkriisiä havaittavissa). Tyylibloggaria minusta ei saa, mutta koska blogi on osa minua ja minä blogia, niin kaipa joskus mukaan mahtuu joku näpsäys ehtoisesta emännästäkin. Ellei teillä ole mitään sitä vastaan?


Näillä vaatteilla viiletettiin eilen kaupungilla juhlatarvikkeita etsien ja omaa synttäripäivää juhlistaen (käytiin me sentään syömässä nopeasti). Olis tietty voinut hakea kaapista jalan kameraan ja napata paremman kuvan kuin näin peilin kautta. Paremmassa kuvassa olis mm. voinut näkyä jalkaterätkin ja siinä olisi voinut hymyilläkin, mutta kun vaihteeksi taas oli vähän kiire.


16 kommenttia:

  1. Hei, olen jo pitkän aikaa seuraillut blogiasi ja pidän isolla P-kirjaimella! Sinulla on mukavia ajatuksia ja todella kiva juttu, kun jaksat kirjoitella. Ja täytyy kyllä sanoa, että olet kyllä rohkea, kun uskallat ihan "naamallasi" esiintyä, jes! Blogisi mahtuu omaan blogien top 5, joten aikas hyin, vai mitä;) Kiitos, että kirjoittelet ja oikein lokoista viikonloppua,

    toivottelee Sari kaukaa pohjoisesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sari! <3<3 et tiedäkään miten onnistuit piristämään työntäyteistä perjantai-iltaani! :) On ihan mahtavaa, jos olen onnistunut tuomaan kirjoituksillani iloa päiviisi ja ihan huippua, että kerroit minulle siitä! <3

      Leppoisaa viikonloppua sinulle! Minä jatkan leipomusten parissa, illasta saattaa tulla vielä pitkä. :D

      Poista
  2. Onnea synttärisankarille! Ja olikos teillä melkein tupla-pippalot eli neiti myös on täyttämässä vuosia?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3 Meillä on elokuussa melkoinen suma syntymäpäiviä. Veljeni on syntynyt muutama päivä ennen minua, veljentyttö päivää ennen, minä ja anoppi samana päivänä, meidän tyttö parin päivän päästä minusta. Lisäksi veljen toinen tyttö syntyy ihan minä päivänä tahansa. :D On meillä muutaman kerran ollut yhteissyntymäpäiviäkin, kun kerran kaikki on niin lähellä toisiaan. :)

      Poista
  3. Ihana ehtoisa emäntä <3 Kiva kuulla myös nimesi. Olisikohan blogimaailma pienen askelin muuttumassa nimimerkeistä omiin nimiin...? Et ole nimittäin ainoa, joka on kyseisen vedon tässä lähiaikoina tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu! <3 Minäkin tätä jo pitkään pohdin, mutta ajattelin, että se ei pelaa joka pelkää. :D toivon, että tästä seuraa ainoastaan postiviista. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No eikös olekin! :D Tuo tiikerin pää on kokonaan tehty sellaisesta hieman himmeäpintaisesta paljetista. Löysin sen Tukholmasta, viimeinen kappale rekissä ja minulla ei aikaa enää sovittaa, mutta onneksi oli ihan nappi. :D

      Poista
  5. Mikäs tässä ehtoisaa emäntää katsellessa, joten tervetuloa esiin vain useamminkin ;)

    VastaaPoista
  6. Bongasin sinut ja perheesi Granitissa "blogivaloja" kattomassa. Tunnistin kyllä heti sinut, vaikka et olekaan montaa kertaa kuvaasi täällä näyttänyt. Sulla on tosi kiva blogi ja teillä on todella kaunis koti! Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :D Miten voi olla, että minut tunnistit, vaikka olin niin vähän itseäni ennemmin antanut ilmi?! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tiedän, että joku on minut blogin kautta tunnistanut ja heti aloin miettiä, että käyttäydyinköhän miten ja mitä minulla oli päällä ja ja ja... :D Tältäköhän niistä julkkiksista tuntuu. ;)

      Niin ja kiitos! <3

      Poista
  7. Heippa hei! Kaunis emäntä ja kaunis asu! :)

    VastaaPoista
  8. Hih, saatoin ehkä tunnistaa sinut. Taidamme olla kotoisin samasta "kaupungista" :) . Hassua, miten pieni tämä maailma on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ei oo totta!? :D Mun pitää laittaa sulle sähköpostia ja tarkistella asioita, sillä alkoi nyt niin kyllä mietityttämään. :)

      Poista