perjantai 20. syyskuuta 2013

Syksyn väripaletti

Nyt kun se syksy on ihan vääjäämättä vyörynyt päälle, niin ehkä sitä olisi kesän jäljilta aiheellista päivittää kotiakin taas vähän syksyisemmäksi. Itselläni on aina ollut tapana uudistaa kodin väriä tekstiileillä ja pienillä sisustusesineillä aina vähän kauden mukaan, toisinaan vähän useamminkin, jos siltä on tuntunut. Näin syksyllä sisustukseen mukaan astuvat tietysti kynttilät ja tuikut, ja värimaailmassa itse kaipaan syksyllä sellaisia lämpöisiä murrettuja sävyjä. Ne samat sävyt taitavat olla syksyisin aika monen muunkin mieleen. 

Bongasinkin  nyt sopivasti minusta aika ihanan syksyiseksi stailatun asunnon kuvia Heart Home Magazinesta. Ainakin minun makuuni sopivat juuri tälläiset syksyn sävyt, mutta vielä en ole oman kodin osalta osannut päättää minkä väriset koristetyynyt kaivelen kaapista. ;D Jos muillakin on ongelmia, niin tässä ainakin yksi vaihtoehto. 










Kuvat/images: Heart Home Magazine

Kokosinpa samalla h&m:n ja elloksen valikoimista vähän vastaavaan tyyliin sopivia tuotteita. Näillä olisi ainakin aika helppo luoda samaa fiilistä kotiin. Itse himoitsen varsinkin tuota siksak-vilttiä ja tuota seepratyynyä.


Ylärivin pallotyyny ja alarivin kultaiset tuikkukupit: Ellos, kaikki muut H&M

Kelpaisiko tämä väriyhdistelmä sinun kotiisi?

10 kommenttia:

  1. Ihan kympin väripaletti ainakin minun makuuni! Tosin noista Elloksen ja H&M tuotteista en niinkään innostu....no ehkä toi viltti kuitenkin ;)

    Ja en ole vielä tuunannut syksyä kuin ulos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -TIINA-! <3 Viltti on kyllä UPEA. Kyllä niin kovasti houkuttaisi, vaikka olen vähän jonkinlaista ostolakkoa yrittänyt pitääkin. :)

      Poista
  2. Kelpaisi... tosi maGeeta!

    VastaaPoista
  3. No kyllä kelpaisi!
    Sulle on blogissani haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mira haasteesta! :D Laitan sen ehdottomasti mietintämyssyyn. Haaveilu on aina niiin kivaa!

      Poista
  4. Todella kauniita värejä, kuoseja ja tunnelmia olet koonnut! Nämä kaikki kelpaisivat minulle ilman muuta.. Tuo keltainen sopii ihanasti harmaan kanssa, kyllä tuli syksyfiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän upea väripari kyllä tuo sinapinkeltainen ja harmaa. Ja todellakin niin syksyinen yhdistelmä!

      Poista
  5. Kaunista! Joko muuten olet tutustunut tähän? http://luxuryb.fi/

    VastaaPoista
  6. Tuo tolix tuolipino, kelpaisi omallekin terassille ;)

    VastaaPoista