torstai 3. lokakuuta 2013

Kumpi ja kampi work

Ihanasta ja melkoiseksi ikoniksi muodostuneesta Design House Stockholmin Work-valaisimesta on tullut nyt myyntiin rajoitettu erä kahta uutta väriä, eli mustaa ja valkoista. Pitkään minäkin olen tuosta valaisimesta haaveillut ja satuin muuten juuri sopivasti näkemään nämä uutukaiset viime viikolla Stockmannilla piipahtaessani. Näyttiväthän ne kyllä ERITTÄIN hyviltä! 

Jos kyseinen valaisin miellyttää myös sinua niin nyt olisi mahdollisuus voittaa sellainen itsellesi, sillä ihanan hunajainen Riikka Hunajaista-blogista on järjestänyt arvonnan yhdessä Finnish Design Shopin kanssa, jossa on mahdollisuus voittaa juuri tämä kyseinen valaisin. Vielä kun osaisi päättää kumpi väri olisi se parempi, sillä nämä on molemmat kyllä ihan mielettömän kivat. :D
En ollut tuota valaisinta ennen viime viikkoa päässyt oikein kunnolla näpelöimäänkään, mutta yllätyin siitä miten jämäkältä se tuntui, eli ulkomuoto antaa paljon heiveröisemmän kuvan kuin mikä oli todellisuus. Oletko sinä jo tehnyt päätöksesi kumpi väri olisi kivempi?*sisältää mainoslinkin

13 kommenttia:

 1. Upeet! Riippuu tietty millaiseen tilaan laittaisin, mutta ehkä lopulta tuo musta! Yhdessä ne on ehkä kaikkein kivoimmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun valintani kohdistui arvonnassa vähän yllättävästI tuohon valkoiseen. Ajattelin, että se sopisi meillä ehkä vähän monipuolisemmin eri huoneisiin. :)

   Poista
 2. kamala. siis en tykkää. tai siis ei sopisi meille ollenkaan..mutta johonki vitivalakoseen kotiin tuommonen musta voisi olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No se oli ainakin rehellinen mielipide. :D Kyllä mä silti toivon ton valkoisen sopivan meillekin, vaikka meillä ei olekaan vitivalkoista. ;D

   Poista
 3. Valkoinen on kivempi, vaikka molemmat kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiseen minäkin ankaran pohdinnan jälkeen päädyin. :D Vielä kun kävisi se arpaonni. ;)

   Poista
 4. Vo valkoiseen kotiin valkoinen tietty! ;)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen olisi varmaan teille parempi. Kysymys sinulle; olen hankkimassa Artekin baby rocket jakkaraa, joten millaisia käyttökokemuksia sinulla siitä on? Onko kiikkerä? Meillä se tulisi eteiseen lähinnä siihen käyttöön, että saisin lapsen istuessa siinä näppärämmin kengät jalkaan. Ja vielä pitäisi päättää, että musta vai valkoinen ;)

  T. S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin suo anteeksi, että vastaan näin myöhään kysymykseesi. Takana on kiireinen viikonloppu jolloin koneelle ehtimnen oli hyvin rajattua.

   Eihän tuo Baby Rocket kaikista tukevin tuoli ole, senhän nuo kolme jalkaa aiheuttavat. Tosin en pitäisi sitä kamalan kiikkeränäkään. Tuoli on kuitenkin muuten hirveän vankkaa tekoa, eikä ole kovin köykäinenkään, eikä sitä siinä istumalla helposti kyllä nurin saa. Tosin tuoliin nojailu sopivassa kulmassa saa sen kyllä menemään nurin.

   Enpä tiedä oliko tästä sepustuksesta sinulle nyt minkäänlaista apua, mutta toivon niin. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, en ole kovin nopea tekemään hankintoja, joten vastauksella ei ollut kiire :) Sain nyt oikeanlaisen kuvan jakkarasta ja eihän siitä onneksi korkealta kaadu, jos se keikkaa lapsen leikeissä.

   Poista
 6. Mä niiiin dikkaan tosta ja valkosena tiätty!

  VastaaPoista