sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Sunnuntaibrunssi

Täällä ollaan edelleen toipilaita. Olo meni aika vetämättömäksi to-pe akselilla, vaikka kuumetta ei edelleenkään. Nyt vaan alkoi sitten se seuraava vaihe, eli hillitön kutittava kuiva yskä. Miehellä sitä on ollut jo pari viikkoa ja nyt sama vaiva tuli minulle ja neidillekin. Yöt meneekin mukavasti yskiessä ihan koko poppoolla, sillä jostain syystä ärsytys on silloin pahimmillaan. Onneksi on kuitenkin sunnuntait, jolloin ohjelmassa ei ole mitään pakollista. Tosin tämä sunnuntai ollaan käytetty tähän asti tehokkaaseen kodin siivoukseen, kun en ole aiemmin oikein jaksanut. Yhteispelillä kaikki sujuu kuitekin niin paljon sutjakkaammin, eikä siivouskaan tunnu ollenkaan hassummalta. 

Tyttö esitti aamulla toiveen, että voitko äiti tehdä lettuja. Minä vaihdoin letut lennossa mustikkapannukakkuihin ja voi jehna, että niistä tuli hyviä! Ensin kokeiltiin syödä niitä hunajan kanssa, mutta pian todettiin, että kaikista parhaimpia ne on ihan vain pelkästään. Ah! Koottiin samalla muutenkin vähän maittavampi sunnuntaibrunssi vaikka kello olikin ehkä enemmän aamupala-ajassa (ainakin kun muistettiin vihdoin kääntää niitä kelloja). Mustikkapannukakkuihin ohje löytyi täältä ja voin kyllä suositella erittäin lämpimästi. 


Neiti malttamaton ei meinannut millään odottaa äidin kuvaussession aikaa, joten pienet kädet ehtivät pannukakkuihin ensimmäisenä. :)

Leppoisaa sunnuntaita!

14 kommenttia:

 1. Näppärä alusta teillä pikku neidillä :) Meillä on pöydän suojana lasilevy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alusta on osoittautunut ihan kullanarvoiseksi. Ilman sitä puupöytä olisi varmasti aivan piloilla, sillä välillä se on kuorrutettuna tuosta neidin ruokapaikan kohdalta ihan kiitettävällä kerroksella puuroa, voita, mehua tai maitoa. ;D

   Poista
 2. Herkullisen näköinen brunssi, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofie! Kyllä tuon voimalla jaksoi siivoilla pitkälle iltapäivään! :D

   Poista
 3. Oi, tuli heti pakottava tarve mennä nappaamaan respti talteen. Senverran herkulliselta kuulostaa :) Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kannattaa napata, sillä olivat ihan tuhottoman hyviä. Tuhottiin kolmeen pekkaan tuo lautasellinen noita ihan ennötysvauhtia. :D Olen ihan varma, että jäävät meillä rentojen sunnuntaiaamujen ohjelmistoon aika pysyvästi. :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos! Toivottavasti myös sinun sunnuntaisi oli onnistunut. :)

   Poista
 4. Nams! Alkoipas tehdä hulluna mieli pannareita tai jotain lettusia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää oli kyllä niin hyviä, että suosittelen testailemaan. :)

   Poista
 5. Kello on kohta 22 ja mun pitää käydä letun paistoon :D Herkullisen näköinen brunssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No nää oli niin hyviä, että ihan hyvin voi tähän aikaan tehdä muutaman iltapalaksi. :D

   Poista
 6. Kivan näköistä! Mistä olet tuon pikkuneidin alusen löytänyt? Meilläkin olisi tarpeen samanmoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Alusta löysin niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikean toimisto-osasto. Se on oikeastaan sellainen kirjoitusalusta työpöytään, mutta toimii tässäkin tarkoituksessa aivan loistavasti. On sen verran painava ja tukeva, että pysyy hyvin aloillaan ja riittävän ison kokoinen, jotta nuo ruokailun jäljet oikeasti pysyy sen sisäpuolella. Lisäksi tyttö myös piirtelee tuossa alustan päällä ja on kyllä kätevä kun on ihan siihen tarkoitettukin. Välillä kun se ote siitä kynästä saattaa olla "hieman" raskaanpuoleinen. ;)

   Poista
 7. Kiitos! Voi ei,taas uusi syy päästä Ikeaan:)

  VastaaPoista