keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Rottinkiruukku

Viikonloppuna kun olimme vanhemmillani, niin tuli käytyä myös paikallisessa sisustusliikkeessä. Mukaan sieltä lähti Brosten rottinkinen ulkoruukku. Onpahan edes joku jo, vaikka ei niitä kukkia juuri vielä ole eikä paikatkaan ole kunnossa vielä. Mutta, jotain kesäistä jo vähän kaipaisin terassille. Tosin lätkäisin siihen nyt vaan tuon talvellisen puksipuupallon, ettei tartte ihan tyhjänä nököttää. Jospa sitä saisi tänään lisää ruukkuja ja niihin vähän sisuksiakin. Tai edes tällä viikolla...



Muuten tykkään kyllä tosi paljon tästä ruukusta. Pähkäilin hirmu kauan tämän ja vielä isomman mallin välillä, mut päädyin sitten pienempään kun se antaa enemmän mahdollisuuksia sijoittelulle. Mulla on tarkoituksena koota takapihalle portaiden ja terassin kulmaukseen iso määrä erilaisia ruukkuja, isoja ja pienempiä. Saa nähdä vaan ehdinkö saada niitä täksi kesäksi vai meneekö vasta ensi kesään... :/ Kun tarvisi ensin saada tuo piha kuntoon. No joo en stressaa en, ei se auta yhtään.

1 kommentti:

  1. Kivalta kuulostaa suunnitelmasi yhdistää erilaisia ruukkuja! Tiedän tunteen, kun piha on ihan kesken.. Stressaaminen ei auta, mutta minkäs teet.. :)

    VastaaPoista