perjantai 1. kesäkuuta 2012

Flirttiä keittiössä

Tuli paikalliset Kodin ykköset kierrettyä lävitse sen Minigardenin vuoksi, eikä sitä sitten ollut kummassakaan. :/ Eli sitä ei nyt ainakaan vielä tähän talouteen saatu. Täytyy varmaan kehitellä mansikoille joku muu paikka. Ideoita?

Noh jotain muuta kyllä tarttui matkaan. Olen pitkään katsellut tuota Hackmanin Flirt kuumajuomakannua "sillä silmällä". Joku sitä kehui hyväksi teepannuksi induktioliedelle. Itse en oo viitsinyt enää hetkeen käyttää vedenkeitintä kun tuo liesi on niin nopea ja energiatehokas, mutta se pikkukasari on vähän hankala käyttää niin, että siitä kaatelee kuppiin teevettä. Ainakin jos on vieraita talossa, saa kokoajan pelätä, että vettä on kohta sielläkin missä ei pitäisi. Onhan tuollainen kannu ihan ilo silmällekin ja mukava tuoda pöytään mukana, kun siinä on tuo suojus. Tämä sattui olemaan yllätyspäivillä todella hyvällä tarjouksella ja lähti siis mukaan.Lisäksi mukaan tarttui sillä -40% kupongilla meiltä pitkään puuttunut lettupannu. Tämä pitäisi olla nyt kunnollinen valurautainen pannu, joka hyvin huollettaessa vaan kestää ja kestää. Nyt saadaan kesällä pikkulettuja, NAM! Tuo taustalla näkyvä kuva on ilmeisesti sellainen kirjoitusalusta, mutta koska kuosi oli musta kiva niin ajattelin, että teen tästä taulun. Pääsee sitten vaikka tuonne tulevaan työhuoneeseen seinälle.Ihanaa kesäkuuta ja viikonloppua kaikille! <3


9 kommenttia:

 1. Tuo Flirt on ihana! Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat ostokset! Mekin ollaan kunnon valurautaista pikkulettupannua vailla, mutta näillä näkymin saadaan äitini vanha, kun se on hänelle nyt tarpeeton. Toivotaan vaan että on tarpeeksi sileäpohjainen induktiolle.

  Tuo teepannu vaikuttaa näppärältä! Ja on ennen kaikkea kaunis :) Meillä kun tuo vedenkeitin on laatikossa, on se aina oma vaivansa nostaa se ulos ja laittaa seinään. Ehkäpä tuollainen liesimalli olisi näppärä ja nopea, varsinkin kun sen voisi tosiaan nostaa suoraan pöytään. Voi ei, suuntaisko itsekin yllätyspäiville... hmm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tota lettupannua useaan otteeseen harkinnut, mutta en raaskinut koskaan ostaa. Nyt oli hyvä hetki käyttää alekuponki siihen. Tämä malli on ainakin just suunniteltu Induktiolevylle.

   Meilläkin vedenkeitintä on pidetty kaapissa ja otettu esiin aina kun on ollut tarvetta -> ärsyttävää. Omat teevedet oon jo pitkään keittänyt hellalla, kun on niin nopea. Nyt vaan onnistuu vielä paremmin ja kehtaa tarjota vieraille. Suosittelen kyllä, että käyt myös kotiuttamassa oman pannun. Oli niin hyvä ale. Vedenkeittimellä voi sit heittää vesilintua (no ei nyt sentään).

   Poista
 3. Pikkasenko on hieno toi Flirt! Mekin tarvittais keittiöön tollaane. Ja nyt meillä tuntuu olevan niin toi lättykausi meneillään, joka päivä pitäis tehdä lättyjä. Saavat kooltaan isommat kelvata, vaik tollane pikkuisia tekevä olis lapsien mielestä varmasti cool.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se aika kivan näköinen kyllä. :) Nyt niitä irtoaa halvalla, kun ei taideta enää valmistaa tuota.

   Oon todennut, että tollainen pikkulettupannu toimii tosi hyvin varsinkin jos sillä paistaa jotain muuta, kuin ihan tavallisia lettuja. Ja onhan ne pienet letut kivempia tosiaan varmaan lastenkin mielestä. :)

   Poista
 4. LETTUPANNU! On niin meidän ostoslistalla! Paljon mukavampi paistaa tuollaisessa lettuja. Meillä jäi sitten se ale käyttämättä kokonaan, en vaan tajunnut katsoa, että oli vaan niin vähän aikaa voimassa. Nyt alkoi tekemään lettuja mieli. Omppuhillolla vaihtelua perinteiseen mansikkahilloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lettupannu on ollut meidänkin ostoslistalla jo pari vuotta. Edellinen pannu olikin sellainen himpula teflonpannu, joka vääntyi käytössä ihan väkkärälle. En siis suosittele moisia kapistuksia. Tässä uudessa pannussa pitäisi olla nyt 30 vuoden takuu! :D

   Miinäkin luulin lapun olevan pidempään voimassa, mut onneksi mies huomasi oikean ajankohdan. Harmi jos teillä meni nyt hyvä ale sivu suun. :/

   Meillä muuten on aina miehen kanssa kiista lettuhillosta, mies tahtoo vadelmaa ja minä mansikkaa. Omppuhillolla en oo edes tainnut kokeilla. Pitääpä ottaa seuraavaksi testiin se. :)

   Poista
 5. Oi lettupannu! Oon sit vapaaehtoinen maistelija. ;)

  VastaaPoista