lauantai 9. kesäkuuta 2012

Vähän väriä

Eilen päivä hujahti mukavasti hyvän ystävän kanssa. Ensin päivällä lapset mukana ja sitten illalla vaan tyttöjen kesken, vähän mukavaa naposteltavaa ja paljon hauskaa juteltavaa. Mikäs sen kivempi tapa viettää perjantaipäivä!

Tänään piti oikeastaan kirjoittaa ihan eri aiheesta, mutta satuin näkemään Alvhem:n sivustolla niiin ihanan värikkään asunnon, että ajattelin jakaa sen teidän kanssanne.Kaipaisin meillekin keittiöön tai sen välittömään läheisyyteen jonkinlaista hyllyä mun keittokirjoille. Tuntuu vaan, että sopivaa seinänpätkää ei keittiöstä löydy.


Kuvat: Alvhem

Ensiviikoksi mulla on suunniteilla ainakin isohko makuuhuonepostaus ja luultavasti mennään taas pihallekin. Toiveita postauksista otetaan myös ilolla vastaan.

8 kommenttia:

 1. ihania. Tykkään varsinkin tuosta 1. ja 3. kuvan valaisimesta!!! ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös paljon tuosta valaisimesta! Oon nähnyt tuollaisia jossain muuallakin. Onkohan se valmis nippu, vai onko nuo erillisiä valaisimia, jotka vaan niputettu yhteen...?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Muhun uppoaa just tuollainen valkoisen ja värikkään sopusointuinen liitto! :)

   Poista
 3. Ihana koti! Kiva kun kiinteär kalusteet on pidetty valkoisina ja väriä on haettu muilla esineillä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuunkin iskee niin kovaa tuollainen tyyli, että muuten hillityn valkoista ja väriä tuotu sitten sisustusesineillä. <3

   Poista