tiistai 5. kesäkuuta 2012

Laattahommia

Löysin viime kerralla vanhemmillani käydessäni isän kätköistä graniittilaatan. Laatta oli menossa kaatopaikalle, mutta minä ajattelin pelastaa sen meille. Minusta laatta oli niin kaunis ja upean värinen; valkoista, harmaata ja mustaa. <3 Ajattelin, että tästä tulee meidän keittiön pöydälle hyvä alusta kaikille maito- ja mehutölkeille sun muille astioille, jotka helposti jättävät rinkulan puupöytään. Pohjaan laitoin neljä huopatassua ja maailman helpoin DIY oli valmis. :D
Nyt testailin sitä tuon kukkaruukun alustana. Jos tähän tässä pöydällä kyllästyy, vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja löytyy kyllä. Tästä saisi esimerkiksi mainion pannunalustan lieden viereen tai ulos terassille kukkapurkin alle, grillin vierustalle laskualustaksi, tai no melkein mihin vaan.


7 kommenttia:

 1. Kiva idea!!! :)

  Tuli mieleen kun mainitsit noista rinkuloista jotka jää pöytään, et miten ne mahtas saada pois? :) onko tietoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja oli kaiken lisäksi ilmainen, ellei niitä huopatassuja lasketa. :)

   Niiden jälkien pois saamiinen riippuu varmaan vähän siitä pöydän materiaalsta. Tuo meidän pöytä on ihan tuollaista täyspuuta ja imaisee itseensä kyllä nesteen helposti. Olen yleispuhdistusaineella pyöritellyt jälkiä ja sillä ne aika hyvin katoavatkin. Viimeistään sitten kun pöydän jälleen öljyää niin jäljet ovat poissa. Muunlaisissa pinnoissa voisi kokeilla vaikkapa Universal Stonea, sillä mä oon saanut melkein kaikki jäljet puhtaaksi muista pinnoista. Tosin pitää vähän varoa liikaa hankaamasta sen kanssa, saattaa syödä pintaa mennessään, jos on kovin herkkä pintainen juttu.

   Poista
  2. kiitos ! täytyypä kokeilla, yhteen täyspuiseen tasoon noita vinkkejä. :)

   Poista
 2. Kiva idea, tuollainen laattahan näyttää huomattavasti tyylikkäämmältä kukkapurkin alla kuin perinteinen lautanen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ihan hauska ja sille löytyy niin montaa muutakin käyttöä. Olisi ollut sääli heittää se kaatopaikalle. :)

   Poista
 3. Mekin laitettiin grillin alle ylijäämälaattoja, jottei terassilautoihin jäisi rasvatahroja. Mutta siis kiitos tästä muistutuksesta, sillä tuli mieleen että voisi itsekin tuonne keittiöön tuoda niitä ylijäämälaattoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olis vielä jonkinverran ylijäämälaattoja. Täytyisi kehitellä niistäkin jotain fiksua. Kiitos tuosta grillinalusta vinkistä. :)

   Poista