maanantai 25. kesäkuuta 2012

Valaisin hukassa

Maalta on taas palattu takaisin kaupunkiin. Olihan se olo mummon hoivissa ihanaakin ihanempaa, mutta ei ole kodin voittanutta. Oma sänky on <3, vaikka se ei kovin mukava olekaan. Vielä.

Loma kuitenkin jatkuu ja pahoittelen hidasta postaustahtia, mutta yritän tästä lomailusta ottaa kaiken ilon irti ja koneen ääressä istumiselle ei nyt aina aika vaan riitä. Mitään kummempaa ei ole kotonakaan tapahtunut ja muutamaa vaatekappaletta kummempaa alelöytöä ei ole mukaan tarttunut. Ehkä tänään tarttuu vielä jotain kun suuntaamme rautakauppaan ostoksille.

Jotain pientä kuitenkin netin syövereistä löytyi ja ajattelinpa esittää sen teillekin jos te osaisitte vähän auttaa minua. Löysin tälläisen valaisimen ja ihastuin tietysti päätäpahkaa tähän, en vaan tiedä mikä valaisin on kyseessä ja mistä sitä voisi ostaa.Tämä valaisin näyttäisi tummaa makuuhuoneen seinää vasten varmasti aivan ihanalta. Hjelp me! :D

Kuvat: sköna hem

10 kommenttia:

 1. Voisiko valaisinta yrittää tehdä itse? Minulle tuli heti mieleen, että kirpparilta jokin vanha valaisin, josta saa vähän runkoa ja kangaskaupasta tylliä päälle? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! :) Tuotahan voisi tosiaan yrittää itsekin väkästellä.

   Olisi tosin ollut kiva tietää mikä tämä valaisin on, sillä olen törmännyt tähän jossain aiemminkin ihan varmasti.

   Poista
 2. Oisko valaisin Liv http://www.room21.fi/fi/artiklar/-1037.html

  T.-H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttäisi olevan! Kiitos! :)

   Tosin hinta on sen verran suolainen, että taitaa jäädä haaveeksi. :/

   Poista
 3. Viime viikolla katselin valaisimia ja tuo näytti nyt kovin tutulta. Vähän kaivelin ja luulisin että se on Liv ja suunnittelijana Jonas Bohlin. (http://www.room21.fi/fi/artiklar/-1037.html) Tosi nätti se kyllä on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan tuo tosi kaunis ja sopisi varmasti makuuhuoneeseen, mutta hinta taitaa kirpaista vähän liikaa.

   Poista
 4. Tästä valaisimesta tuli oitis mieleen Katjan väsäämä tylliharsounelma, joka löytyy mm. tästä linkistä: http://lilla-tirlittan.blogspot.fi/2010/12/7-luukku.html

  Meinasin nimittäin itse kopsahtaa tuolle valaisimen hinnalle Room21:ssä, joten näppärästihän tuota pystyisi väsäämään lähestulkoon samanlaisen itsekin. Kaunis on kuvasi valaisin kyllä, ja jotenkin niin makuuhuonemainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuossa linkittämässäsi valaisimessa oli kyllä tosi paljon samaa. Eli onnstuisi varmasti itse tehden aika kivasti.

   Itselle kävi vähän samalla tapaa kun näin hinnan, alaleuka vähän loksahti. :D

   Poista
 5. Vähän samantapainen on myös Pia Colanin Krulltott-valaisin, ks. viimeinen kuva tästä jutusta:

  http://kolmekyynaraa.blogspot.fi/2013/05/sisustajan-design-kierros-helsingissa.html

  Hintaa en tosin tiedä, että onko yhtä hintava kuin Liv. Krulltotteja myy Kaani Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Tuo voisi olla kyllä ihan täydellinen, jos vielä hinta olisi lähellä sitä mitä itse olisin valmis valaisimeen sijoittamaan.

   Kiitos vinkistä Tilda! <3

   Poista