torstai 28. kesäkuuta 2012

Purnukat

Tänään meillä vihdoin tapahtuu jotain sellaista jota on odotettu pitkään ja hartaasti. Viimeistään huomenna lupaan informoida paremmin ja laittaa reilusti kuvia tänne teillekin. Pientä jännitystä siis pidetään yllä. ;)

Eilen poikkesimme pienillä aleostoksilla. Kotiin löysin kivat betonisen näköiset purnukat. Ajattelin ensin, että heitän nuo kannet pois ja näistä tulee kukille suojaruukut, mutta enpä tiedä. Näyttävät aika kivoilta näin purnukoinakin.


Aika söpöt vai mitä?

7 kommenttia:

 1. Kivat purnukat!

  Olisin kysynyt tuosta teidän tapetista, että miten on kestänyt keittiössä? Se ei toki ole altaan tai lieden läheisyydessä, mutta keittiössä saattaa aina välillä roiskua :) Meillä myös sama tapetti harkinnassa uuteen kotiin, kohde vielä auki. Joko meidän makkariin, keittiöön tai vessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa mä oon yrittänyt tätä tapettia varjella aika tavalla kaikilta roiskeilta. Meillä onneksi on aika paljon työtasoa keittiössä, joten kaikki suttaavimmat jutut on voinut tehdä muualla. Meillä tosin on ollut tarkoituksena tilala tapetin suojaksi alareunaan kirkas lasi. Vielä ei vaan ole saatu sitä aikaiseksi. :/ Tykkään kyllä itsekin tuosta tapetista ihan hirveästi ja se on ollut mielessä myös moneen muuhun huoneeseen.

   Poista
 2. Hienot purnukat, mistä löysitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on sellaisesta Tamperelaisesta valtavasta sekatavarahelvetistä Löytöliiteristä, jossa kahdesti vuodessa oikeastaan kaikki tavarat -50%. Myynnissä myös hirveästii sisustustavaraa, tosin lähinnä hyvin maalaisromanttista, mutta joukkoon mahtuu paljon muutakin, kun jaksaa etsiä.

   Poista
 3. Todella makeat purkit! Pitää laittaa tuon kaupan nimi muistiin, jos vaikka kesälomamatkalla sinne eksyisi :)Vasta blogisi löydettyäni kahlasin pitkän matkaa vanhempia postauksia, todella kivoja! Mistä olet löytänyt sen mintun värisen kesälaukun? Pakko saada samanlainen! :)

  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava saada uusia lukijoita! <3

   Sosittelen kyllä poikkeamaan tuolla löytöliiterissä, varsinkin näin -50% alen aikaan. On aikamoinen paikka!

   Tuon mintunvärisen laukun ostin tänä keväänä Aleksi 13:sta, on OIS:n mallistoa. Toivottavasti samoja laukkuja löytyy vielä. Oon itse tykännyt siitä hirmuisesti. Syö sisäänsä mitä vain ja löytyy myös pitkä hihna, eli voi kätevästi kantaa vaikka olan yli. Näin pienen lapsen äitinä arvostaa ainakin sitä, että laukkuun mahtuu tarpeeksi tavaraa ja se jättää kädet vapaiksi. :D

   Poista