perjantai 24. toukokuuta 2013

15 minuuttia

Mun viistoistaminuttinen valokeilassa taisi olla tänään. :D Ikean Oikea koti -kuvasto julkaistiin tänään ja meidän kotimme sai olla mukana julkaisussa kaikkiaan neljällä eri kuvalla. Sainkin ystävältäni aamupäivällä onnitteluja mukaan pääsystä ja hetken kuluttua puhelin pirisi taas, siellä oli ilmoitus, että sä olet iltalehdessäkin. Olin juuri syömässä ja hyvä etten vetänyt perunaa väärään kurkkuun ja mies myös. :DKiitos ja kumarrus kaikille jotka kävivät meidän kodin kuvia äänestämässä! <3 

Käykääpä kurkkaamassa kaikkia upeita kuvastoon päässeitä kuvia. Meitä on mukana monta! :) Minä menen jatkamaan kukkien istutusta. Hullu on hurahtanut ruukkupuutarhaansa. :D

16 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa, hurjasti onnea! Ei mennyt äänestäminen siis hukkaan :)

  VastaaPoista
 2. kiva juttu!Onnittelut täältäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä tosi yllättynyt äänien määrästä ja siitä, että haastatteluani oli sitten lainattu iltapäivälehdissä. Hassua! :) Kiitos mehtäemäntä! :)

   Poista
 3. Onnea teidän perheelle!
  Kaunista kotia on ihana katsella ja teidän keittiön koivutapetti on vaan tosi makean näköinen. -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos T! <3 Koivutapetti on minunkin supersuosikki, siihen ei kyllästy millään. :)

   Poista
 4. Hieno suoritus ja upeat kuvat. Erityisesti pidän teidän keittiöstä. Olisi kiva tietää, mistä materiaalista on teidän keittiön tasot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna S! <3

   Meidän keittiön taso on Coriania. Siitä saa muotoiltua tason täysin saumattomaksi ja meilläkin esim allas jatkuu saumattomasti samana materiaalina, vain pohja on terästä.

   Poista