tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesäisen rento koti


Tämän talon kuvista mieleeni tulee ihan vääjäämättä kesä ja kesäloma. Kiireetöntä ja rentoa oleilua. Se on jännä juttu mitenkä kesäaikaan sitä tahtoisi kodin näyttävän tältä ja talvella taas täysin erilaiselta. Ratkaisu voisi ehkä olla se oma lomakoti, sillä koko kodin uusiksi laittaminen taas talveksi voisi olla turhan kallista puuhaa. No eipä se silti, sillä kesämökistä taitaisi joutua kustantamaan enemmän joka tapauksessa. ;D

Pidän tässä kodissa erityisesti siitä, miten nuo muutamat erikoiset sisustusratkaisut saavat muuten ehkä vähän turhankin "pliisun" sisustuksen näyttämään erittäin kiinnostavalta. Oletteko samaa mieltä?


Olipa tosi kiva huomata eilen, että en ole ainut joka on "taistellut" saman ongelman kanssa. Olen jo miettinyt, että olenko ihan liian tiukkapipoinen ja häiritseeköhän ketään muuta samanlaiset asiat, mutta nyt on jotenkin helpompi olla, kun tiedän, että "tiukkapipoilu" on ihan normaalia. Asian ulospäästäminen helpottaa kummasti, vaikka ongelmaahan se ei ikävä kyllä poista. 

Nyt mennään kuitenkin kesäfiiliksellä ja yritän vähän löysentää sitä minunkin pipoani. ;) Hauskaa tiistaita!Kuvat/images: Mad&Bolig via: nicety

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kuvat vievät mukanaan kyllä ihanan kesäisiin tunnelmiin. :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma! Mä arvasin, että nää on tanskalaiskodista! Jee. Tahtoo kans tollasen lehmän kallon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! No mistäs muualtakaan kuin Tanskasta, siellä sitä vaan osataan sisustaa! :)

   Minä olen myös tuollaista pitsikoristeltua lehmänkalloa hehkuttanut, jossain talvella postittamassani postauksessa. Joku tiesi kertoa, että hinta kallolla olisi reilut 300 puntaa... :/ No ainahan voi unelmoida. :)

   Poista
 3. Voi miten ihana koti! Juuri tuollainen kesähuvila olisi ihana, jotta voisi irroitella eri sävyillä ja jutuilla, mitä kotona. Haluaisin valkoiset lankkulattiat, vaaleansinistä, liilaa, valkoista, valkoiseksi maalattua rottinkia ja pellavaa sekä merimaiseman! Simpukoita, lexingtoneja jne. Mitä en kotona tavallisesti pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niiiiin sun kanssa samaa mieltä, että kesäkodista tulisi varmaan ihan tyystin erilainen kuin tästä omasta kodista. Ah, juuri tuollaista Lexington-fiilistä, rentoa oloa ja vaaleita sävyjä. Huoh. Ehkä sitten joskus kun oon eläkkeellä. ;)

   Poista
 4. Ihana koti ja tuo "surffailauta"? on ihanan engelsmanni - joka jostain syystä vetoaa meikäläiseen. Lippuaihe on sinänsä mielenkiintoinen, en erityisesti tykkää juuri Englannista mutta lippuaiheet vie kätevästi mielen" rantaan, merellisyyteen, Gantiin, Lexingtoniin tms... Ne tuo tiettyä rentoutta sisustukseen?
  Itsellä muuten vähän sama fiilis, että ideaalein olisi kun olisi useampi koti :D ja saisi kaikki sisustaa erityyleillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä pidän iso-Britanniasta muutenkin, mutta olen huomannut saman, että tuo lippu vain vetää magneetin lailla puoleensa. :D Ollapa tosiaan se kesäkoti, jota voisi sisutaa ihan eri otteella kuin tätä kotia. Haaveita on onneksi hyvä olla ja ehkä ne joskus käyvät toteen. :)

   Poista