lauantai 11. toukokuuta 2013

Tyylivarkaisiinko?

Eilen kiersimme puutarhaliikkeitä tekemässä pientä pensasvertailua ja samalla katsoimme pihakiviä. Ei me kyllä vielä saatu päätettyä mikä pensasaita meille tulee. Todettiin vaan, että jos laitetaan niitä piiskataimia, niin niiden laittaminen pitää siirtää sitten syksyyn, sillä niitä ei enää kasvukaudella suositella istutettavaksi ja nyt on jo kasvu hyvässä vauhdissa. Astiataimia tosin voisi laittaa läpi kesän, mutta hintaa tulee sitten melkoisesti enemmän, vaikka aidalla mittaa ei olekaan kuin tuollainen 30 metriä. 

Löysin muuten taas aikas kivan tanskalaiskodin kuvia. Minun sydämeni sykkii tälläiselle leikkisälle valoisalle värikyydelle. En vain tunnu kyllästyvän siihen mitenkään. Jos nyt laittaisin koko sisustuksen uusiksi niin tähän suuntaan mentäisiin tosi vahvasti. <3


Kuvat/images: Bolig Magasinet


Lähdin miettimään muutamia tämän kodin tyylinluojia. Tämä asunto oli oikeastaan valaisinfriikin märkä päiväuni. :) Keräsin muutaman kuvissa vilahtaneen katseenvangitsijan yhteen. Nämä kaikki näkisin kyllä hyvin mielelläni myös meillä. Normann Copenhagen Bell valaisin, by Lassen Kubus, VP Globe 50, Artemide Tolomeo Faretto, Hay Hee baarituoli, Stelton Arne Jacobsen vesikannu, AJ Louis Poulsen pöytävalaisin, Hay Dot tyyny

16 kommenttia:

 1. Minä aina ihailen noita Hayn tuoleja missä vain näenkin, ja sitten se käytännöllinen puoli minua aina kysyy, että Haloo, onko noissa Oikeasti mukava istua? En sitten tiedä, kun en ole päässyt missään kokeilemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisen Harmajan väellä on nämä Hayn baarituolit, joten Suvilta kysymällä istumamukavuus varmasti selviäisi. :) Itse olen kokeillut vain tuota matalaa tuolia ja yllättävän hyvältä se tuntui peffan alla. :)

   Poista
 2. Todella kaunista, osuu myös minun estetiikkahermooni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikästä, värikästä ja pikkuisen hauskaakin. Se on hyvä yhdistelmä ja saa minut aina innostumaan. :)

   Poista
 3. Ihana koti tosiaan! Kivan persoonallinen, vaikka onkin selkeästi "rahalla sisustettu". Sellaiset kodit kun tuppaa välillä olemaan sellasia suoraan katalogista revittyjä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tässä on oikein hyvin onnistuttu välttämään sitä katalogimaisuutta. Rahaa on varmasti palanut, mutta onneksi suhteellisen hyvällä maulla. Kelpaisivat kyllä minullekin nuo designtuotteet. ;) Varsinkin nuo taideteokset ovat ihan super-upeita!

   Poista
 4. Ja nopealla/edullisella tavalla saat kuvissa ollutta leikkisyyttä tekemällä/ostamalla tuollaisia hauskoja värikkäitä taideteoksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai sitten niihin taideteoksiin voi tuhlata pienen omaisuuden. :D Nuo tuon asunnon seinillä olevat kuvat nimittäin iskivät minuun aika lujasti.

   Poista
 5. Tuo koti on alusta loppuun niin minun makuuni. Ihanan pelkistetyt ja harkitus puitteet, johon lisätty taidolla väri-iloa! Vautsi.

  Diggailen aika tavalla samanlaisia "tyylivarkaus" elementtejä, kuin mitä olet kerännyt tuohon kollaasiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin osuu sitten tyylimaku yksiin, koska tämä on niiin sellaista ihanaa leikkisää ja värikästä, sekä samalla hyvin pelkistettyä. Kunpa meillä olisikin tälläistä. :)

   Ollapa vähän enemmän rahaa niin meillekin kotiutuisi muutama noista kollaasin tuotteista. Tuo Kubus meiltä jo löytyykin. Mutta, ehkä vielä joskus löytyy jotain muutakin. :)

   Poista
 6. Oijoi, onpas melkoisen mukavan näköistä! Mun makuun saisi kyllä olla vielä enemmänkin sitä leikkimielisyyttä mausteena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollutkin aika kiva asunto. :) Arvasin, että sinä ehkä tahtoisit vielä vähän lisää leikkisyyttä. Minä taidan olla vähän vähemmän rohkea sisustaja ja joskus sitä kaipaisi hieman enemmän rohkeutta joihinkin ratkaisuihin.

   Poista
 7. Tyylikästä! Tykkäsin erityisesti siitä, miten pelkistetyn rinnalla oli puuta pehmentämässä kokonaisuutta. Nuo kattopalkit <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo kattopalkit olivat erityisen kiva juttu tässä asunnossa. Ne saivat asuntoon kivasti sellaista vanhaa henkeä kaiken tuon modernin ja pelkistetyn rinnalle. :)

   Poista