sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Herkkustudio

Meillä on ilta vietetty sairastupaa, sillä neitokaiselle nousi illalla kuumetta jo aamulla alkaneen nenän vuotamisen lisäksi. :/ Toivotaan, että kuumelääke takaa kuitenkin hyvät unet ja huomenna on jo parempi päivä. 

Viikonloppu meni taas hirveässä hujauksessa. Eilen aloitimme aamun Amurin Helmen maittavalla aamupalalla. Suosittelen kyseistä kahvilaa erittäin lämpimästä kaikille Tampereella vierailijoille, sillä kahvilan oman leipomon tuotteet sulavat suussa ja miljöö on hurmaava. Vatsat kylläisinä jatkoimme Kauppahalliin herkkuostoksille. Illaksi oli tarkoitus koota jonkinlaista kisastudiopurtavaa ja kyllähän sieltä löytyikin oikein hyvä setti.Tarkkasilmäisimmät huomaavatkin olohuoneessa jotain uutta ja erilaista, mutta siitä tarkemmin lisää ensi viikolla. 

ps. Joko te olette vappupalloista luopuneet? Meillä vielä ilmapallot ja serpenttiinit saavat vapaana roikkua, katsotaan sitten kun ilmat alkaa olla palloissa vähissä. 

4 kommenttia:

 1. Stella ja Pommi ovat vielä katossa ja kauhulla odotan, että kumpi hyytyy aiemmin, tullee paha mieli jommalle kummalle...

  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Meillä alkaa pikku-Myy näyttää vähän nahistumisen merkkejä mutta pöössi on vielä ihan kivikova. :D

   Ihanaa viikkoa sinullekin Vekarus! <3

   Poista
 2. Näyttävätpä herkullisilta nuo kisastudionne antimet, namskis! :)

  VastaaPoista