sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Uudet ruukut

Oi mikä päivä! Ihanaa ulkoilua, puistoilua, puutarhaliikkeitä ja ruukku- sekä kukkaostoksia. Huomenna lisää kukkia ja multaa, sitten saa upottaa sormet siihen multaan ja ruukut täyteen. <3 Pieni askel eteenpäin kesäpihassa, mutta niiiiin tärkeä. Ei kesää ilman kukkia.
Joko teillä on kesäkukat istutettu ja puutarha kukoistamassa?

Meillä se muu puutarha sitten ei kyllä vielä hetkeen kukoistakaan. Voi turkanen, että mulla tuntuu menevän hermo kun mikään ei etene. Pitäis ja pitäis, mutta kaikki venyy. Ensin pitäis saada kivet ja asentaa ne, sitten mullat ja pensaat ja ja ja ja... Nurmikkokin on ihan katastrofi. Voi kääk! Pihastressi iskee ilmeisesti jälleen kerran. Voittaisipa lotossa niin vois lähteä reissuun ja hommata tekijät sillevälin eikä yrittää itse kaikkia. Toisaalta en tiedä osaisinko ja voisinko jättää kaikkea muiden mietittäväksi ja toteutettavaksi - en varmaan.

PS. Huomasittehan eilisen arvonnan

10 kommenttia:

 1. Juu, pihakukkaa alettiin laittamaan heti kun lakkasi satamasta lunta :-D Ison uuden kukkapenkinkin käänsin heti ensimmäikseksi keväällä, ja sinne on nyt istuteltu uutta ja vanhaa perennaa. Pihapuuhat on kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon siis jo pahasti myöhässä kun nyt vasta oon puutarhaliikkeisiin päässyt. :D Niin ja voih, minä oon kyllä vähän kade sun kukkapenkeille. Koskahan mulla olis niitä...?! No jos ei penkkejä niin edes ruukkuja. ;D

   Poista
 2. Täälläkin on istutuksia tehty ahkerasti, nyt täytyy toivoa, ettei halla tule ja puraise! Upeita nuo löytämäsi harmaat ruukut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan ettei enää pääse pakkanen puremaan. :)

   Niin ja kiitos. Ruukut oli minustakin TOSI kivat ja yllättävän edulliset. :)

   Poista
 3. Harmaat ruukut on hienoja, mistä löysit ne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaat ruukut löytyi paikallisesti Bauhausista. Olivat vielä suhteellisen edullisetkin, ainakin moneen muuhun isoon ruukkuun verrattuna. :)

   Poista
 4. Ihania ruukkuja, kysyisin samaa? Täällä on tuollaiset myös hakusessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Niin, eli Bauhausista bongasin nämä ruukut. Taidan käydä hakemassa vielä yhden vähän isomman samasta sarjasta, kun on niin kivat. :)

   Poista
 5. Täälläkin piha heräilee pikkuhiljaa eloon, ihanaa! Ei kesää ilman kukkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä loppukevät aivan ihanaa aikaa! Ja kesä todellakin vaatii ne kesäkukat. Meillä kun ei muu piha vielä tosiaankaan ole valmis, niin tuon kukkia sitten edes ruukkuihin.

   Poista