tiistai 21. toukokuuta 2013

Monochrome stairs

Voi miten mukava päivä tänään onkaan ollut. Ystäväni saapui kahden lapsensa kanssa meille aamupäivästä ja vietettiin piiiiitkä leikkipuistoreissu ja leikkejä jatkettiin vielä sisälläkin. On hauska nähdä kun kavereista alkaa jo olla oikeasti seuraa tuolle meidän typylle. Nyt pikkuhiljaa aletaan jo leikkiä yhdessä, eikä vain kiskota tavaroita toisen kädestä vuoron perään (toki sitäkin harrastetaan edelleen, mutta myös leikitään ihan nätisti). Itse pääsin tuoksuttelemaan ja sylittelemään ihan pikkuruista 2kk vanhaa vaavia. <3 Tosin nyt vasta muistin miten kuuma sellainen pieni lämpöpakkaus sylissä tuleekaan. :D

Joskus käy niin, että nettisurffaillessa yksi kuva pysäyttää. Tänään se oli kuva näistä aivan mahtavista portaista. Näppärä tekijä on maalannut pahasti kulahtaneet puuportaat valkoisiksi ja rappujen etureunaan on kiinnitetty tapetti. Ollapa sellaiset raput johon testata tätä ideaa, sillä niin mahtavilta nämä kyllä näyttää. 


Tykkäsittekö te? Ja hei, vähänkö on upeaa tuo tapetti...!


Kuvat/images: Chez Larsson


16 kommenttia:

 1. No tykkään ja tosi paljon! Tahdon rappuset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä minunkin mielestäni oikein namupalat nämä raput. :) Rappusten kapuaminenkin olisi yhtä juhlaa vain, kun näkymä olisi näin kiva.

   Poista
 2. Tykkään! Huomaan palaavani kerta toisensa jälkeen blogiisi ja täältä tuntuu löytyvän aina inspiroivia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura! <3 Onpa kyllä tosi mukava kuulla, että olen onnistunut löytämään inspiroivaa katseltavaa! Kannustavat ja positiiviset kommentit ovat bloggauksen suola ja sokeri! :D

   Poista
 3. No aivan huiput! Tulipa heti mieleen, että meillähän noi portaat on edelleen tekemättä... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Niin ja hei, uskon, että teidän tyyliin sopisi tosi hyvin vähän tällä tyylillä toteutetut portaat. Ja helppohan ne on sitten vaihtaa jos tuntuu, että ei miellytä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Joskus jotkut ideat on vaan niin hyvin onnistuneita, että tahtoisi itselle heti samanlaiset. Minulle kävi juuri niin tämän porrasprojektin kanssa. :D

   Poista
 5. Ihan mielettömät! Meillä olis kans portaat maalausuhan alla mutta ei niihin taida uskaltaa tapettia laittaa kun kämppä ei ole oma....Ja tuo tapetti on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa tuo tapetti jota oli noihin portaisiin kiinnitetty on sellaista irroitettavaa mallia. Eli sen pitäisi saada helposti pois tarvittaessa. Mietin, että dc-fix voisi myös sopia vastaavanlaiseen kokeiluun, sehän lähtee pois suhteellisen helposti. :)

   Poista
 6. Hei mun yläkerran aula kaipaa juuri tuota tapettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaapa Outi tuolta linkin takaa löytyvästä blogista, niin siellä on linkki tapettia myyvän yrityksen sivuille. Toimittavat maailmanlaajuisesti, hinnasta en tosin osaa sanoa.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Todella onnistunut idea ja toteutus! Kelpaisi kyllä mullekin vastaavat portaat. :)

   Poista