torstai 1. elokuuta 2013

Sisustustyynyjä ja lampaita

Silmäilin eilen kotiin aiemmin viikolla tullutta Elloksen uutta pikkukuvastoa. Olipa siellä kyllä taas vaihteeksi kaikkea kivaa. Kivoja sisustustyynynpäälisiä bongasin vaikka millä mitalla ja monta muutakin juttua. Miten kiva onkin, että nyt on kaikkien saatavilla kivoja kuoseja ja hurjasti vaihtoehtoja. Toisaalta, se hurja valikoima tekee tilanteen osaltaa vähän hankalaksikin. Ainakaan minä en millään tahdo osata päättää mitä haluaisin, kun vähän tuo ja tämä näyttäisi niin kivalta. Sisustustyylissä vedellään välillä melkoista sekamelskaa, mutta ehkä se, että itse viihtyy on kuitenkin se tärkein pointti.

Haalin tähän kollaasiin sellaisia juttuja Elloksen valikoimista, jotka puhuttelivat minua ja jotka mieluusti voisin nähdä meidänkin kodissa. Värit yhdistettynä mustavalkoiseen graafisuuteen näemmä miellyttää minua edelleen. Niin ja tarvitseeko sitä edes erikseen mainita, että rakastan sisustustyynyjä ja lampaita. :D




Löytyykö kuvasta juttuja, joita tekin näkisitte mieluusti omassa kodissanne? Olisi myös kiva kuulla, mikä tuote on sellainen, mitä ette missään nimessä voisi nähdä kodissanne ja miksi? Kyselyikä vissiin iski.


Kuvat/images: Ellos

*sisältää mainoslinkin

20 kommenttia:

  1. minä olen myös katsellut tuota lammastyynyä sillä silmällä ja tuota yhtä metallikoria..:) Elloksella on kyllä nykyään paljon kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lammastyyny on kyllä aika suloinen! :) Olen kyllä itsekin yllättynyt miten paljon Ellos on viime vuosina parantanut valikoimaansa ja miten "ajan hermolla" uusikin mallisto on.

      Poista
  2. Tuo metallikori (ilman kahvaa) kiinnitti minun huomioni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kori ON hieno. :) Samaan sarjaan löytyi muuten ainakin aika kivannäköinen lehtitelinekin.

      Poista
  3. Elloksella on nykyään kyllä paljon ihan kivoja juttuja :)

    Harmi vain, kun tilasin sieltä joitan kk:sia sitten muutaman sisustusjutun, niin tilauksen kanssa ei mikään valitettavasti mennyt oikein nappiin. Mm. asiakaspalvelu oli huonoa ja lopulta kun sain pari, niistä tuotteista jotka tilasin, niin toinen oli mm. väärän värinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurja, että sinulla on ollut huonoja kokemuksia. Itselläni on joskus vaatteiden kanssa käynyt niin, että tuote on ollut väärä, mutta palautus on toimnut kyllä hyvin. Toivottavasti ymmärtävät vähän parantaa tapojaan, sillä ikävät kokemukset kantavat pitkälle.

      Poista
  4. Ihanaa kuulla, että joku muukin kärsiin päättämättömyydestä! Se aiheuttaa minulle nimenomaan sitä sisustussekamelskaa.. Pyrin kyllä olemaan todella harkitsevainen hankintojen kanssa juuri siksi, että erilaiset asiat miellyttävät eri aikoina.. Näistä voisin ottaa tuon mustavalkoisen pöllötyynyn, mutta jos oikean alakulman kukkatyyny joskus eksyy meille, niin sitten olen todistetusti tuuliviiri sisustusmakuni kanssa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että meitä tuuliviirejä on sitten muitakin! :D onneksi tekstiileillä uusien tyylien kokeilu on sen verran edullista ja helppoa, että sitä on kiva harrastaa vähän useamminkin. Sellainen sisustustyyli mikä minuun ei kovin kovasti iske on maalaisromanttinen tyyli, melkein kaikki muut menee vähissä määrin ja sopivasti sekoiteltuna.

      Itseasiassa minä ihastuin tuohon ruusutyynyyn ja sellaisen näen sieluni silmin modernissa ympäristössä pelkistettyyn tyyliin yhdistettynä. :D

      Poista
    2. Tuo on mulle juuri tosi vaikeaa - tehdä rohkeampia vetoja sisustuksessa (ruusutyyny ja moderni ympäristö, voin kuvitella että sopii kyllä!). :) Monesti juuri yllättävät kontrastit näyttävät tosi hyvälle.

      Poista
  5. Meillä on kaksi heppaa, iso valkoinen Hemtexista ja pienempi "aito" ruotsin reissulta. Olen ajatellut ostaa vielä kolmannen ja tuo puun värinen on ihana :) Noita kynttilä-kippoja en ole aiemmin bongannut, pitää lukea kuvasto uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on yksi valkoinen heppa ja haaveissa myös sellainen "aito" ruotsalainen. Myös tuo puunvärinen olisi kyllä tosi kiva. Kynttiläkipot on oikein kivannäköiset, olisi hauska nähdä ne luonnossa.

      Poista
  6. Tämän postauksen inspiroimana meni muutama lammastyyny, lakanat ja joitain muita tyynynpäällisiä tilaukseen. Tuota toista metallikoria en löytänyt sieltä mistään, HARMI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva jos onnistuin inspiroimaan sinua! :) Kumpi metallikori sinulta oli kadoksissa? Minä löysin molemmat tuolta huonekalu-osastolta. Ainakin äsken olivat viekä molemmat siellä kun tarkistin.

      Poista
  7. Ihania valintoja! Nuo lammaslakanat ja metallikorin valitsin itsekin omassa blogissani (www.pionejajapitsinauhaa.blogspot.com)suosikkilistalleni, mutta kyllä muutkin valintasi kelpaisivat myös minun kotiini :) Neonpunaiseen en jostain syystä ole vielä ihastunut, mutta ehkä sekin aika vielä tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pioni! :) Sinulla oli oikein kivoja valintoja blogissasi!

      Minä olen innostunut neonpunaisesta pieninä pisteinä piristämässä pelkistettyä sisustusta. Odota vaan, kun sinäkin näet tuota vöriä käytettynä niin kohta oma mieli alkaa myös sitä halajamaan. ;)

      Poista
  8. ihania lammastyynyjä. i love it

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lammastyynyt on ihan mielettömän ihanat! Mä kyllä tykkään lampaista muutenkin paljon. :D

      Poista
  9. Oi mitä ihanuuksia, uusia sisustustyynyjä kaipailen kovasti :D

    VastaaPoista