tiistai 3. huhtikuuta 2012

Alakerran wc:n kevätasu

Kun tää ilma kerran nyt on aika talvinen on kevät tuotava kotiin vähän järeämmin keinoin. :D Vaihdoin alakerran wc:hen kunnolla värikkäät pyyheet ja samalla nappasin sieltä muutaman kuvan teille jaettavaksi. Olkaapa hyvät.





En ole aiemmin paljon kuvia wc:tä näyttänytkään, se kun on vielä vähän keskeneräinen. Tason vasemmalle seinustalle pitäisi tulla valokuvatapetti omasta valokuvasta, mutta kun se valokuva makaa ulkoisella kiintolevyllä jonka muuntaja on rikki. Huoh. :/ Ollaan yritetty selvitellä saisiko tuollaista muuntajaa jostain, mutta ilmeisesti niitä ei ole saatavilla. Pitäisi varmaan vaan sitten viedä tuo rakkine jollekin expertille, jolla olisi koneet ja laitteet joilla tiedot saisi pois.

19 kommenttia:

 1. Upea WC!

  Eikös esim. Clas Ohlsonin yleismuuntajat sovellu?
  DealExtremestä saa myös tilattua vaikka minkälaisia muuntajia ja muita kivoja pikkujuttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa muuntajassa on jotenkin erikoinen tuo liitinosa, joten ei köy ihan tavalliset muuntajat... :/ pitääpä tutkia tuota toisen paikan valikoimaa, jos sattuisi tärppäämään. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. IHANA vessa! ja kivat pyyhkeet. Lisää lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Täytyy tässä ryhdistäytyä ja kuvata noita muitakin wc ja kylpyhuonetiloja. :)

   Poista
 3. Ihana sävy tossa katossa! Mikä sävy mahtanee olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Pitääpä yrittää kaivella tuo tieto jostakin esille. Yritettiin mätsätä tuota sävyä tuohon lämpökäsiteltyyn haapaan, koska meillä on aika paljon käytettynä myös sitä. Ihan joka kattoa ei viitsitty sillä laittaa, koska aika kallista, mutta mäntypaneeli sävytettynä meni ihan kivasti. :)

   Poista
 4. Tosi tyylikäs vessa! Tuosta peilistä tykkään erityisesti, hieno! Itsekin ostin juuri kirkkaan vihreät keittiöpyyhkeet tuomaan kevätfiilistä. Ei sen enempää tarvita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuo peili on kiertänyt meidän mukana jo monessa asunnossa, mutta se on ollut olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Nyt se sai paikan wc:tä. Oli minusta hyvää kierrätystä kun ei tarvinnut uutta peiliä lähteä ostamaan ja sopiikin kivasti antamaan erilaisuutta muuten modernissa ympäristössä. :D

   Värikkäillä pikkuesineillä saa kyllä paljon kivaa aikaan sisustuksessa. Muuten kodin pinnat voi vaikka olla hyvinkin värittömiä ja kuitenkin koti voi olla värikäs, jos osaa valita ne pienet väriläiskät oikein. Sellaisesta sisustuksesta minä ainakin pidän. :)

   Poista
 5. Mä niin kans tahtoisin kylppärin, missä olisi lavuaarin ympärillä pöytätasoa, johon voisi laittaa tarvikkeita tai vaikka jonkun koristeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole koskaan Suomessa asuessa ollut pöytätasoa kylppärissä ja kyllä se nyt tosi kivalta tuntuukin. :) Onko sinulle uudessa kodissasi tulossa pöytätasoa lavuaarin ympärille?

   Poista
 6. Omaa silmääni häiritsee aika lailla katon väri, aika rankasti ristiriidassa muutoin niin modernin ja mustavalkoisen linkin kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa valokuva vääristää katon väriä aikalailla. Ei ole noin "vanhan mäntypaneelin" -värinen, kuin tuossa kuvassa.

   Itse ollaan kyllä tykätty tosi paljon tuosta katosta silti. Kaiken ei meillä kuitenkaan tarvitse olla niin mustavalkoista ja supermodernia. :)

   Poista
 7. Hei,
  Todella tyylikäs wc! Mistä olette hankkineet tuo pöytäkalusteet ja altaan?
  Kiva harmaa sävy, sopisi hyvin myös meille !

  terveisin Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! :) Nämä pöytäkalusteet hankimme Ikeasta, mielestäni siellä wc-kalusteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde, eli suosittlen lämpimästi. Allas on Netraudan mallistoa, en ole varma löytyykö samaa allasta heiltä vielä, mutta aika laaja valikoima altaita kylläkin. :)

   Poista
  2. Hei,
   Kiitos tiedosta!
   Utelen vielä lisää: Millainen valosysteemi teillä on tuolla peilin takana? Haluan samanlaisen lopputuloksen ... :-)

   Tuula

   Poista
  3. Ollos hyvä vain. :) Peili on asennettu hieman irti seinästä ja tähän koteloon on kiinnitetty led-nauhaa kiertämään. Tosi helppo juttu asentaa, eikä ole kovin kallistakaan. Keittiöön pitäisi vielä saada aikaiseksi asentaa samanlaiset valot kaapistojen taakse.

   Poista
 8. Oli pakko selaa näin pitkälle, kun sen verran mielenkiintonen blogi! Pakko kehua noita pyyhkeita, piristää mahtavasti muuten lähes väritöntä wc:tä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle. :) tervetuloa lukijaksi! <3 Nuo pyyhkeet ovat myös mun suosikit, ne saa aina hyvälle mielelle.

   Poista