torstai 19. huhtikuuta 2012

Naulakkoprobleemi

No niin, valaisin on päätetty. Kiitos kaikille kommentoijille! :) Mutta, sitten mä aloin jahkaamaan tuon naulakon kanssa. Eli kyseessä on tuo Covon Latva naulakon seinämalli ja nyt en vaan osaa päättää mikä väri olisi paras.

Peili tietty on nyt valkoisella kehyksellä, niin siihen passaisi valkoinen naulakko kaveriksi, mutta pelkään, että hukkuu liikaa tuohon valkoiseen seinään. Musta olis simppeli valinta, mutta ehkä vähän ennalta-arvattava ja mietin, että riiteleekö valkoisen peilin kehyksen kanssa. Tosin peili oli edullinen ja vaihto eri väriseen ei tekisi paljon lovea lompakkoon. Sitten yllärikorttina tämä vihreä naulakko. Jos tää olis keltainen, niin olisin varmaan ostanut jo, mutta sopiiko meille vihreä ja kyllästyykö tähän sitten helposti?!

Taaskaan ei mittasuhteet ihan mallillaan, mutta tarpeeksi sinnepäin, jotta idea selviää.

Nro. 1

Nro 2.

Nro 3.

Eli minkä meille valitsisit?


Naulakkokuvat: Finnishdesignshop.fi

28 kommenttia:

 1. Musta, ei riitele mielestäni peilin kanssa kun peili sulautuu niin nätisti seinään! :) Tosi hyvin muuten sopii tuo naulakko teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se musta kyllä näissä kuvissa näyttänyt yhtään hassummalta. Muualta meiltä kuitenkin löytyy mustaa aksenttina, niin luultavasti kyllä sopii valkoisen peilinkin pariksi. :)

   Poista
 2. Musta on paras ja entäpä jos maalaisit peilin kehyksetkin mustaksi niin ei tarvitse ostaa uutta peiliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Voisihan ne toki maalata, jos alkaa näyttää silmiin liikaa häiritseviltä. Tosin, tälle peilille löytyisi varmasti hyvä paikka muualta, niin ei haittaisi vaikka ostaisi mustan samanlaisen.

   Poista
 3. Musta sopii parhaiten, en uskaltaisi ottaa värillistä. Ja peilin kehykset voit joko maalata mustaksi tai jättää valkoiseksi :)

  T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Musta on kyllä varmasti varmempi valinta kuin tuo värillinen.

   Poista
 4. musta minäkin sanon, valkonen hukkuu taustaan ja vihreään varmaan kyllästyy, uskoisin? kaunis naulakko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elluu! :) Sitä valkoisen taustaanhukkumista minäkin pelkään. Kuitenkin kun tuo on niin kivan näköinen niin olisi kiva, että sen edes näkisi sitten. :D

   Poista
 5. Musta kuvien perusteella. Vihreään varmasti kyllästyy, jos et heti sen nähdessäsi ollut "toi se on"- fiiliksellä. Jos ymmärrät mitä tarkoitan. :)
  Valkoinenkin on hieno ja se tulisi kyllä vähemmän esiin yksilönä, mutta sitten taas peilin kanssa tekis ehyen kokonaisuuden.. Diibadaaba..
  Selasin kuvat vielä moneen kertaan ja vaihdoin mielipiteeni kuitenkin valkoiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos miniE tuosta järjen äänestä tuon vihreän kohdalla. Se oli vähän sellainen ylläriajatus. :D Tuo valkoinen on kyllä kaunis, mutta pelkään, että se jää sit "huomaamatta", kun ei juuri erotu seinästä. Tuossa kohtaa kun en ehkä lähtisi seinääkään värjäämään... :/

   Poista
 6. Musta näyttää kyllä parhaimmalta ja äkkiäkös tuollaisen "risukasan" paukkupullolla maalaa eriväriseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! No niinpä, äkkiäkös sen värjää jos alkaa ärsyttään! :D Vai risukasa, pah! ;)

   Poista
 7. Musta naulakko sopii hyvin! Maalaat sillä paukkupullolla noi peilin kehykset mustiksi joskus jo siltä tuntuu/alkaa näyttämän! Helppoa kuin heinänteko! :9)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ride! :) Kyllä toi musta on varmaan aika varma nakki. Peili on edullisempi kunnostaa eri väriseksi tai sit siirrän tuon muualle ja hommaan mustakehyksisen samanlaisen.

   Poista
 8. Minun on pakko mukailla muita, ja sanoa musta. Valkoinen ei yksinkertaisesti erotu taustastaan, mikä on todella ikävä, kun kyseessä on noin upea naulakko. Väriläiskiin kyllästyy herkästi, joten ehkä naulakko ei ole oikea paikka hakea väriä tilaan. Mielestäni peili ja naulakko eivät riitele keskenään, mutta molempien ollessa mustat kokonaisuus olisi mielestäni täydellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janika! :) Sitä valkoisen taustaanhukkumista tosiaan pelkäisin, vaikka muuten valkoinen olisi kiva väri. Pitääpä vähän tuumailla tuon peilin kanssa, et jos siihen sittenkin hommaisi sen mustakehyksisen. Hhmm... :D

   Poista
 9. Valkokehyksinen peili ja musta naulakko sopivat mielestäni oikein hyvin keskenään ja eikös se ole musta pyöreä matto, mikä tuolta pilkistää. Oikein hyvä kombo tuollaisenaankin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inanaa! Matto on itseasiassa tummanharmaa, mutta close enough. :)

   Poista
 10. Suosittelen valkoista. Itselläni on valkoinen valkoista seinää vasten, ja mielestäni erottuu riittävästi taustasta livenä.

  VastaaPoista
 11. Valkoinen!! minun mielestä se erottuu, se sointuu kauniisti seinien väriin ja näin ollen sopii siihen tosi hyvin!! :) <3

  VastaaPoista
 12. Minustakin valkoinen on paras,mutta ei mustakaan ole huono vaihtoehto:)

  VastaaPoista
 13. Itse haaveilen tuosta (tai tarkelleen ottean siitä lattiamallista) valkoisena. Uskon, että se erottuu valkoisesta seinästä ja koska meillä on Uten Silo II valkoisena niin haluan naulakon olevan myös valkoinen.
  Teille sopii valkoinen tai musta. Musta vaatii jotain mustaa kaverikseen, peilin kehykset, maton. Valkoinen on aina ajaton vaihtoehto (itse tiedän/luulen kyllästyväni mustaan vielä joskus).
  Vihreää en ottaisi ainakaan, siihen kyllästyy takuulla nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :)

   Valkoinen tai musta varmaan molemmat olis kyllä oivalliset tuossa seinällä. Minäkin ensin haaveilin lattiamallista, mutta seinämallille löytyi parempi tila loppujen lopuksi.

   Poista
 14. Hei, ihana tämä sinun blogi. Niin paljon menee kyllä yksiin meidän sisustusmaku, että ihan pelottaa ;) Hei, mulla odottaa just eteinen sisustamista ja sain sinulta paljon hyviä ideoita. Onko tuo eteisen peili mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista sanoistasi! :) Kiva jos sait ideoita. Eteisen peilin olemme hankkineet Ikeasta.

   Poista
 15. Kiitos vastauksesta. Mietinkin, että jossain olen samaisen peilin nähnyt :)

  VastaaPoista