maanantai 16. huhtikuuta 2012

Nilitystä ja pikkuisen muutakin

Hienoakin hienompi viikonloppu takana ja erittäin raskas maanantai vasta aluillaan. :/ Hienot jutut ensin.

Lauantaina olimme katsomassa Suurta Standup kiertuetta mukavien ystävien seurassa, illan kruunasi herkullinen ravintola-ateria ja muutama lasi punkkua, kera mukavan jutustelun. Kyllä muuten rentoutti mukavasti. Kotona oltiin jo ennen puolta yötä, mutta me aloitettiinkin jo puoli neljältä. :D Noin tehden jaksaa tälläinen vanhempikin jäärä. ;)

Sunnuntaina mummon ja papan seuraksi peräkonttikirppikselle ja Ikeaan. :D Mukaan tarttui jotain eteiseenkin, mutta esittelen, kunhan saadaan asennustöitä suoritettua. Kertakaikkisen hyvä päivä!

Maanantai alkoi sillä, että meidän neitokainen halusi herätä jo seitsemältä, vaikka normaalisti nukkuu helposti yhdeksän pintaan. No ei se mitään, ihan kivakin nousta aiemmin, olipa mieskin vielä aamupuuhissa apuna, ennen töihinsä lähtöä. Noh, siinä aamupalalla ihmeteltiin, että mitäs ihmettä, miksi jogurtti on ihan lämmintä... Jääkaapin mittari näyttää ihan normaalia ja sisätilassa kumminkin ihan lämmin. Joo, neiti oli painanut päälle jääkaapin nappuloita mun sylissä pidellessään Vacation -asennon (loma-asetus, jolloin jääkaappi ei enää viileänä). Noh ei se mitään ajattelin. Eipä jääkaapissa nyt ihan niin hirveästi ollut mitään sellaista mikä pahaksi menisi. Yksi maitopurkki ja nakkipaketti, muut sietävät vähän lämpimämpääkin, tosin eivät kaikki kovin pitkään. Onneksi oli tarkoitus käydä kaupassa vasta tänään.

Kun olin aamulla siirtänyt jääkaapin taas "normaalimoodiin", lämpötila näytti palautuneen mittarin mukaan normaaliin. Oven avatessani huomasin kuitenkin, että eihän tää oo yhtään viileä. Epäilys alkoi hiipiä mieleen. Varovasti avasin pakastimen oven ja kuinka ollakaan, myös pakastin oli alkanut sulaa... Jep jep. Mikä onni onnettomuudessa, että oltiin juuri eilen isäni avustuksella raahattu anopin luota hänelle turhaksi käynyt pieni arkkupakastin meidän kellariin. Sinne siis kaikki mitä oli vielä pelastettavissa. Kaikki ei ollut. :/ Olenkin tänään keittänyt jo pari kattilallista kiisseliä marjoista, jotka olivat vähän jo sulaneet ja antanut toisen mokoman anopille käytettäväksi. Onneksi ei ole kesä, niin saadaan ruuat kylmään ulos ja onneksi korjaajan pitäisi saapua huomenissa. Tosin ei ole takeita, että tuota korjattua saa, ainakaan heti...

Sellaista meillä. Mun piti tänään kirjoittaa tuosta keittiön A330s -valaisimesta In action, kun se vihdoin saatiin jopa kytkettyä. Lisäksi piti näyttää kuvastus myös yhdestä eilisen löydöstä. Mutta laitetaanpa ne nyt tähän nilityksen perään.
Tervetuloa muuten kaikki uudet lukijat! Teitä on ilmestynyt sankoin joukoin! <3

6 kommenttia:

 1. Teillä sattuu ja tapahtuu.
  Äärettömän hieno tuo a330s valaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tässä kaappitohinassa unohtanut täysin vastata tämän postauksen kommentteihin. :/

   Eipä tuo meidän kylmäkaapisto ole vieläkään kunnossa. Vähän alkaa pinna kiristyä, mutta kyllä se varmaan tästä.

   Poista
 2. Tuo seinän ja valaisimen yhdistelmä on kyllä äärimmäisen kaunis ja tyylikäs, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oona! Olen vallan unohtanut vastata näihin kommentteihin. Mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan, eiks joo...?! :)

   Poista
 3. Minullahan on menny vaikka mitä ohi. Pitääkin illalla ottaa asiaksi palata taas kärryille. :) Ihana valaisin ja komia kärry A:lla! <3

  VastaaPoista