tiistai 24. huhtikuuta 2012

Samettityyny

Eilen posti kantoi minulle H&M:ltä alesta tehdyn pikkuisen tilauksen. Tilasin ne paljon puhutut "blogilakanat", koska ne vaan näyttävät tosi kauniilta niinkuin valkoiset lakanat yleensäkin. Tilasin myös olohuoneeseen uuden koristetyynyn ja lisäksi itselle ja neidille jotain pientä kesää silmällä pitäen. Lakanat tuntuvat suhteellisen laadukkaalta materiaalilta ja tyynykin näyttää mun mielestä kivalta. Tyyny ehkä vähän talvinen, mutta kun sen yhdistää kesäisiin väreihin niin sopii aika mukavasti. Tyynyjä sohvalla on tällähetkellä ehkä omaan silmään liiankin paljon, mutta menköön nyt.


Ollaan muuten saatu nyt ihan kivasti tarjouksia noista ulkopuolen kaiteista, huomenna saadaan vielä eräästä firmasta meille kaveri mittailemaan tuota takaterassia ihan sen lasitusidean tiimoilta. Jospa tässä oikeasti kohta saatais ne kaiteet ja ehkä jopa lasitkin. Katsotaan mitä huomenna kuullaan. Postauksia pihasuunnitelmista tiedossa lähiaikoina, joten pysykää kanavalla. ;D

6 kommenttia:

 1. Kivan oloinen blogi ja kaunis koti. En olekaan ennen käynyt täällä, pitää tulla uudestaankin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja ihanan väristä, tykkään paljoooon mustasta ja valkoisesta myöskin!olisin kysynyt sohvasta että mikä se mahtaa olla? Meillä pohdittu valkoista nahkasohvaa, liuta lapsia ja eläimiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän sohvamme on Furninovan Boogie sohva. Pitkään haaveilimme valkoisesta sohvasta, mutta kun meilläkin tuollainen pieni tyttönen ja karvaisia perheenjäseniä, niin ajateltiin, että nahkainen sen on pakko olla. Kyllähän tähänkin sohvaan saa ainakin farkuista väriä irtoamaan, mutta satulasaippualla puhdistelu säännöllisesti auttaa aika kivasti. :)

   Poista