keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Valinnan vaikeutta valaisimissa

En vaan osaa millään päättää olisiko tämä Lightyears:n Radon SE oikea, vai tykkäänkö enemmän tuosta Dieselin Forkista. Väsäilin tälläiset kuvatkin, jos teiltä heruis taas vähän apuja.

En taaskaan jaksanut ehtinyt ihan hirveästi kuvien kanssa väkertää, joten laatu ei ole mikään huippu, mutta idea selkiää. Mittasuhteet voi vähän heittää häränpyllyä, Dieselin valaisin myös vähän hassussa kulmassa. Lisäksi tuo olohuoneen taso näyttää nyt hirveän täyteen ahdetulta. Eli muut tavarat voi siirtyä ja siirtyykin. Nyt ne vaan sattui oleen noin...

Ekassa kuvassa Diesel:n Fork valaisin.


Toisessa Lightyears:n Radon.


Kumpi sopisi tuohon paikkaan tai meille yleensäkin paremmin? Vai näkisittekö jonkun ihan muun valaisimen tässä paikassa?


Valaisinten kuvat: Finnishdesignshop.fi ja Lannamobler.se

20 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo Radon näyttää paremmalle. taso, tv ja kaapit on kulmikkaita niin pyöree antaa sit vähän vastapainoo.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kuvista pidän kyllä itsekin paljon enemmän tuosta Radonista. Tosin kuva ei ehkä anna täysin oikeaa kuvaa tuosta Dieselin valaisimesta, vähän liian isoksikin se jäi.

   Poista
 2. Annan ääneni Dieselin valaisimelle. Oma valintani olisi kuiteskin Design House Stockholmin Cord lamp Mini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Dieselin Fork on kyllä aika upea. Varsinkin livenä. Tuo Cord on myös tosi hauska ja voisi kyllä istua myös meille.

   Poista
 3. Radonia liputan minäkin! Se sopisi teille todella hyvin. En ole muuten ollut kovin hulluna tuohon valaisimeen, mutta teidän modernissa kodissa se olisi upea! Haastoin muuten sinut taas... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta haasteesta! <3

   Minäkään en ennen ollut tuohon valaisimeen kiinnittänyt sen paremmin huomiota, kunnes näin sen livenä. Näyttää siis paljon paremmalta kuin kuvissa. :)

   Poista
 4. Kakkonen! :) ehottomasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kakkonen on kuvien perusteella selvä ykkönen omastakin mielestä! :)

   Poista
 5. Tuo Radon on aivan ihana :) ja sopii mielestäni myös paremmin tuohon paikkaan, aikalailla samoilla perusteilla kuin mitä miniE jo mainitsikin, siinä on mukavasti kontrastia TV-tasoon verrattuna sekä värin että muodon puolesta.

  VastaaPoista
 6. Ihan samaa mieltä. Ylempi on hieman liian suuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuo Dieselin valaisin on oikeasti vähän pienempi kuin tuo Radon, mutta jäi kuvankäsittelyssä vähän turhan isoksi. :/

   Poista
 7. alemman jalassa on jotain samaa kuin telkkarinkin, sille ääni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vallan unohtanut vastata. Anteeksi pitkä viive. Totta, että tuossa jalassa on kyllä vähän samaan tyyliä! :)

   Poista
 8. Muistatko yhtään mikä sävy teillä on tuossa tv:n takaseinässä? Onko se jonkinlainen vaaleanharmaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on Tikkurilan 618X. Haettiin pitkään oikeanlaista harmaata, mutta tämä on juuri sellainen sopiva hiirenharmaa sävy. Ei mielestäni taita siniseen eikä ruskeaankaan, eli on aikalailla puhdas harmaa.

   Poista
  2. Mistä olette hankkineet tv-tason ja seinähyllyn? Tyylikkään näköinen!

   Poista
  3. Kiitos! :) Olohuoneen tv-seinästä minäkin pidän paljon, on ollut onnistunut kalustevalinta. Taso ja seinäkaapit ovat Ikean Bestå-sarjaa. Sitä löytyy meiltä muualtakin, koska on äärettömän monipuolinen ja helposti muuteltavissa oleva sarja.

   Poista