maanantai 4. kesäkuuta 2012

Maanantai

Viikonloppu vierähti taas ihan liian nopeasti. Lauantaina meillä oli operaationa kesävaatteiden purkua ja kellarin järjestelyä. Sunnuntaina meille tulivat vanhempani vierailulle. Isäni ja mies laittoivat ulkorappuihin tasoitetta pintaan, nyt saavat sitten vain kaidemiehet saapua. :)

Tänään on puuhattu monenlaista.



Aikoja sitten mieheni löysi kirpputorilta halvalla vanhan Rubikin kuution ja tuntui kivalta laittaa se tuohon tasolle kaiken harmaan, mustan ja valkoisen seuraan. Ihanat perusvärit! <3



Hieman välipalaa äidille. Jaksaa sitten bloggailla.


Uusi kesälaukku. Minttu on aika pop!


Kaupasta löytyi neidin Talk Muruille peltipurkki. Tylsä valkoinen purkki piristyi pienellä teippituunauksella. Mietin vielä maalaanko nupin mustaksi.


Tänään meillä on myös harrastettu tälläistä viipotusta. Neiti on ilmeisesti melkoinen vauhtimimmi, koska tätä vaunua on yritetty tänään käyttää myös potkulautana... ;)


Olohuone on saanut uudet "kesäiset" raitatyynyt.

10 kommenttia:

  1. Ihana purkkituunaus! Ja minttu on sekoittanut pään ainakin täällä... Tekisi mieli sisustukseenkin lisäillä. Tällä hetkellä munakuppien verran löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo teipit on niin hauskoja. Niitä tekisi mieli vetää vähän joka paikkaan, mut joudun vähän hillitseen itseäni. :D Niin, ja minttu! <3 Se vaan on niin ihanan söpö väri.

      Poista
  2. Itse olen hamstrannut tuota Ikean Sofiaa metrin jos toisenkin. Tänään kävin jopa santsaamassa hieman lisää. Sopii kummasti vuodenaikaan kuin vuodenaikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Ikean kankaat on niin mielettömän edullisia laatuunsa nähden, että niitä kannattaakin kyllä hamstrata. Mulla tuo raidallinen kangas on jostain kumman syystä vähän enemmän kesäkangas. En tiedä mistä se johtuu, mutta tykkään kyllä ympäri vuodenkin.

      Poista
  3. Voi miten kivan näköistä teillä! :)

    VastaaPoista
  4. Upean vaalaa ja kaunista teillä. Tykkään kovin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enne! :) Missäs sinua on pidetty? Olen jo ollut vähän huolissani! :)

      Poista
  5. Olen pitkään etsinyt tuollaisia mustia nojatuoleja, joita sinulla on olohuoneessa. Onko tuolilla nimeä? Muistan, että niitä myytiin aikoinaan Vepsäläisellä, saakohan enää mistään...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolit on BoConseptin Zara lounge chair:t. Mun mielestä ovat edelleen BoConseptin valikoimissa ja Vepsäläiseltä mekin nämä on ostettu, että hyvin muistit. :)

      Poista