maanantai 18. kesäkuuta 2012

Makuuhuonetta metsästämässä

Lähdettiin koko perhe lomailemaan mummolaan. Miehellä siis alkoi kesäloma ja samalla hieman lomaa siis äidillekin, kun iskä on kotona jeesailemassa.

Kiitos kommenteista makuuhuonepostaukseen. Nyt on jo aika hyvällä mallilla suunnitelmat tuon makuuhuoneen suhteen ja ainakin itsestä tuntuu tosi kivalta. Vielä kun pääsisi suunnitelmia toteuttamaan. Ensin pitäisi jotenkin päästä eroon tuosta vanhasta sängystä. Patjoilla ei nyt kovin ole arvoa, mutta tuo sänkyrunko on tosi hyvässä kunnossa oleva, umpipuinen ja kaunis. Siinä vaan on se mutta, kun niitä patjoja ei tähän sänkyyn ole oikein valmiina saatavissa ja teetettäessä erikoismittaiset patjat tuppaavat maksamaan ihan kivasti. Voisihan tämän sängyn siirtää vierashuoneeseen, mutta vuodesohva olisi tilamielessä paljon näppärämpi.

Mahdollista tulevaa patjakombinaatiota tuli käytyä testimakoilemassa ja vaikuttaa kyllä oikein hyvältä. Alkaa siis pikkuhiljaa vaikuttaa siltä, että se punainen lanka on löytymässä.

Tässä pientä ajatuskollaasia tuosta makuuhuoneen tulevasta sisutuksesta. Eli tähän tyyliin pyritään.


Mitä mieltä, toimisiko meillä?

Kuvat: Ikea, FDS, Länna Möbler, Finnair Plusshop

10 kommenttia:

  1. Aivan upea tuo lipasto. :) Kivan simppeli ja yksinkertainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo lipasto on tosi kaunis. Kaiken lisäksi vielä aika edullinenkin, Ikean mallistoa. :)

      Poista
  2. Näyttää tosi hyvältä suunnitelmalta! Kelpuuttaisin saman tien myös meidän makkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minustakin tuntuu mukavalta, kun nyt löytyi se "tyyli" mikä oli hakusessa. Vielä kun saisi kaiken hankituksikin.

      Poista
  3. Näyttää hyvältä ja niin sun tyyliseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! :) Ihanaa jos tämä tyyli näyttää mun tyyliseltä! <3

      Poista
  4. En ossaa vielä sanoa mittään ku ihan vasta löysin tänne :) Aivan ihana koti ja blogi! Kiva ku löyty :) Uusia blogeja on aina kiva löytää :) Hyypiön elämää-blogista tänne bongasin ja heti lukijaksi jäin :) Vielä en oo ehtiny sinun blogia katella ollenkaan mutta tässähän se aika kulluu :)
    Ja ihanat kisut teillä <3 Meilläki 2 kohta 14v kisua, neiti ja herra, ovat sisaruksia :) Meän herra on samanlainen köllöttelijä pitkäkarvanen pullukkamöllykkä ku teänki toinen kisu ja meän neiti sama versio ku meän herraki mutta hieman pienemmässä koossa, molemmilla meän kisuilla siis on pitkäkarva tai puolipitkä, ihan ovat sekarotusia kylläki ja ilmeisesti isä ollu joku Maine coon tai norjalainen tai joku muu ainaki ulkonäöstä päätellen koska äiti oli ihan normaali lyhytkarvanen maatiainen :)

    Jatkampa nyt sinun blogiin tutustumista :) Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada uusia lukijoita! Tervetuloa mukaan! <3 :)

      Meillä kisut tämän viikon hoidossa, kun ei viitsitty tänne maalle tuoda mukana, kun täällä myös kaksi kissaa ja koira. Meidän koira ja mummolan koira ovat kavereita keskenään, mutta kissat ei oikein toisistaan tykkää.

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, varmasti sopii teille! :) Niin ja arvontavoitto on kuulemma lähtenyt nyt alkuviikosta matkaan. Mukavaa juhannusviikkoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! :) Hyvää juhannusviikkoa myös teidän perheelle!

      Poista