tiistai 15. tammikuuta 2013

Aika väreissä

Yksi joululahja jonka sain ihanalta ystävältäni pääsi viime viikonloppuna pois laatikosta ja seinälle. Siellä se nyt raksuttaa ja on ihana! <3

Olen todella pitkään haaveillut tästä kellosta ja ajatellut sen tuovan mukanaan väripiristettä muuten melko valkoiseen ympäristöön ja tosiaan se toimii juuri näin. Ei vaan voi olla huonolla tuulella kelloa katsoessaan. :)Meillä olikin tänään mukava aamupäivä. Ystäväni tuli vierailulle kummipoikamme kanssa ja oli niin hauskaa seurata pienten leikkiä ja vaihtaa samalla kuulumisia. <3 Tälläisiä aamuja voisi kyllä olla useamminkin niin arkikin sujuisi niin paljon joutuisammin. Sitä vaan välillä huomaa, ettei ole koko viikkoon keskustellut muuta kuin lapsen ja miehensä kanssa. Kohtalotovereita?


--


I got this superb clock as a Christmas present from my very good friend. I love the splash of color it gives for our home, and its also nice to know what the time is. :)


11 kommenttia:

 1. Ihana väriläiskä!:)
  Juuri tässä pähkäilen, miten toisi vähän väriä omaan kotiin. Kevät on jo mielessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä saat tietysti helpoiten tuotua koristetyynyillä, vilteillä, kynttilöillä ja koriste-esineillä, lisäksi nyt on aika paljon kivoja värikkäitä postereita. Näillä pitäisi päästä alkuun. :D

   Itsellänikin on tuo kevät jo ihan mielessä. En ole kovinkaan paljon talvi-ihminen.

   Poista
 2. Ihastuttava kello, nousee kivasti valkoisesta ympäristöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin minustakin osuu juuri hyvällä tavalla silmään. :)

   Poista
 3. Hieno! Sopii tuohon keittiön tuntumaan todella hyvin!

  VastaaPoista
 4. Oi! Magee väriläiskä valkoisessa ympäristössä! :)

  VastaaPoista
 5. Erittäin tuttua tuo että välillä ei tule keskustelutua muiden kuin miehen ja lapsen kanssa.. Täällä juuri pähkäilen miten saisin vähän sisältöä minun ja lapseni päiviin. Alkaa käydä vähän hermon päälle koko ajan kotona oleminen.. :D Ja se vielä kun olen itse melko nuori äiti niin ei juurikaan ole ystäviä, jotka olisivat äitejä. Toki välillä tapailen ystäviäni, mutta tuntuu siltä etteivät he oikein aina ymmärrä mitä äitinä oleminen on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet harrastukset ovat aina hyvä lisä elämään. Vaikkakin pienen lapsen äitinä tuntuu, että aikaa ei välttämättä sille riitä, olisi äidinkin hyvä saada pienet hetket sitä omaa aikaa.

   Tosin sinulla tuntuu olevan okein kivan oloinen blogi, että bloggailukin on aika mukava harrastus. Ainakin itselleni se on antanut oikein hyvän "pakotien" arjesta. :)

   Poista
  2. Juu totta blogin aloittaminen on kyllä piristänyt mukavasti :) ja pari kertaa viikossa kun mies on harrastuksensa parissa ja lapsi nukkumassa niin on oikein mukavaa selailla lempiblogeja kaikessa rauhassa :) muun muassa sinun blogisi kuuluu niihin :)

   Poista