sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Jing & Jang -muodonmuutos

Minulla on pitkään ollut jemmassa pari hopeista kynttilänjalkaa. Oikeastaan kynttilänjalat ovat todella, todella vanha Ikea ostos. Olisiko ainakin 15 vuoden takaa. Ne päätyivät pari vuotta sitten kaapista lojumasta kirpparikasaan. Siellä kasassa aikansa makailtuaan ja kerran jo kirpputorilla onnea kokeilemassa käyneinä minä päätin ne sitten armahtaa ja suunnittelin niille vähän uutta ilmettä, sillä minusta jaloissa on hauska muotoilu.

 


Alkuperäinen suunnitelma oli maalata jalat puoliksi mustalla ja kuparinsävyisellä maalilla, mutta kun olin maalannut tuon mustan osuuden niin ne näyttivätkin aika kivoilta. Eli ainakin toistaiseksi saavat olla näin, katsotaan haluanko ne tulevaisuudessa alkuperäisen suunnitelman mukaisiksi.

Pidän kovasti tuosta mattamustan ja kiiltävän metallin yhdistelmästä. Ehkä ne sopisivat paremmin muiden joukkoon pronssin ja mustan yhdistelmänä, mutta vielä lopullinen sijoituspaikka ei ole selvillä niin muhitellaan ajatusta. ;)

Loppuun vielä kuva jaloista alkuperäisessä mallissaan, jonkun mielestä ehkä turmelin hyvät jalat, mutta nyt ne miellyttävät omaa silmää entistä enemmän.


Täällä ollaan euforisissa fiiliksissä, sillä palasimme äsken pitkältä sunnuntaiulkoilulenkiltä ja nautimme kupposet kuumaa kaakaota ja päälle tortilloja. Ah miten ihana ja leppoisa sunnuntai! Sitä samaa toivotan myös teille kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään, tosi kiva muutos! Nyt ovat sellaiset että voisin mielellään meillekin ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinä ihana! <3 Minustakin tuo matan ja kiiltävän yhdistelmä on aika herkullinen! :)

      Poista