keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sininenkin houkuttelee

Moderni Mummola -blogi esitteli tänään Luhdan kevään uutta mallistoa ja täytyy sanoa, että minä ihastuin tosi paljon. Kipaisin Luhdan kotisivuille luomaan kollaasin suosikeistani. Oon ollut pidemmän aikaa sitä mieltä, että enää meille ei sinistä tule (sininen aikakausi tuli koettua joskus ensimmäistä kotia laitettaessa), mutta nyt kyllä melkein pitää alkaa pyörtämään päätöksiä, sillä tuo sininen näyttää TOSI raikkaalta näissä uutuuksissa. Käykää ihmeessä kurkkaamassa myös nuo upeat sisustuskuvat Modernista mummolasta.

Kolahtaako teille?Kuvat/images: Luhta

8 kommenttia:

 1. Täällä toinen siniseen nyt yhtäkkiä mukamas haksahtanut.. Ei ois uskonu. =) Todella kiva on tuo punainenkin kyllä. Harmi ettei noitakaan pussilakanoita saa tuplaleveään peittoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin minä nään sieluni silmin miten kaunis tuo punainen tyyny olisi valkoisella sohvalla... Oih. Tää on varmaan rakkautta. ;)

   No tosiaan kyllä harmi ettei ole tuplaleveänä. Tosin meillä kesäaikana käytössä kaksi erillistä peittoa niin voisi sitten kesäksi kyllä harkita.

   Poista
 2. Oih, noi pussilakanat ja tuo sisustustyyny mustavalkoharmaana näyttävät todella kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttävät. Minulla kaapit kyllä ihan täynnä pussilakanoita, mutta en vaan voi vastustaa tuollaisia kaunottaria. :D

   Poista
 3. Heippa! Kivalta näyttää uusi mallisto!

  Oletko vielä entinyt vierailemaan uudessa sisustusblogissani? Sisältönä on modernin kodikasta sisustusta uudessa omakotitalossa ja muita arjen iloja. Tervetuloa http://modernistikodikas.blogspot.fi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin oli oikein onnistunut tämä uusi mallisto.

   Kiitos kutsusta, poikkesinkin jo pikaiseen blogissasi ja vaikuttaa oikein kivalta. Varsinkin nuo lapsijutut on tosi kivoja katsella. <3 Tulen käymään varmasti toistekin. :)

   Poista
 4. Kiitos tästä postauksesta :) Kävin katsomassa Luhdan sivuilta mitä kaikkea sieltä löytyy ja tuo origami-mallisto on kyllä aivan ihana! Nyt sitten saa lähteä metsästämään niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, kiva jos tykkäsit. <3 Täytyy itsekin yrittää metsästää nämä, jotta pääsisi näkemään ne luonnossa, jotta näyttävätkö siten edelleen yhtä hyviltä.

   Poista