perjantai 4. tammikuuta 2013

Koivukuja

Olemme vihdoin palanneet armaasta mummolasta rakkaaseen kotikoloon. Borta bra men hemma bäst pitää paikkansa, kotiin oli jälleen kerran ihana palata. Tosin kotona vallitsee tällä hetkellä melkoinen kaaos, puolentoista viikon mummolaturneelle piti rahdata melkoinen määrä tavaraa, plus sitten lahjat mitä saatiin mukaamme ja nyt ne kaikki odottavat vielä purkajaansa täällä kotopuolessa.

Sain joululahjaksi tänä vuonna paljon sisustusaiheisia lahjoja. Ehkä rakkaat ovat aistinneet intohimoni sisustamista kohtaan. ;D Erityisen ihaniksi nousivat pikkusiskoltani saamat lahjat, jotka hän oli ihan itse omin käsin valmistanut. Melkoista sorminäppäryyttä! <3Ihastelin siskolleni tuossa joulukuun alussa netistä jotain sisustuskuvaa, jossa oli juuri tuolla tavalla halkoon asennettu kynttilöitä ja heitin ohimennen, että teepä sinä mulle tuollainen, kun olet niin kätevä. Olin jo ihan unohtanut koko jutun, mutta sisko ei ollutkaan ja yllätys oli aattona melkoinen! <3 Uskon, että tästä tuleekin nyt meidän perheen perinteinen adventtikynttelikkö. :)


Tuolla taululla ja sen kehyksellä on myös melkoinen merkitys minulle, sillä kehys on lapsuudenkotini vanha ikkunanpoka, jonka sisko oli käsitellyt mukavan kuluneeksi ja pohjana palanen kaunista hopeanhohtoista tapettia ja valokuvana lapsuuden kotikyläni maisemia. Mikä idea!


--


I got some nice self made presents from my little sister. I saw a similar candle holder in some picture some time before Christmas and my sister was with me then, so I just said to her that it is so nice, maybe you could do that kind of candle holder for me. I totally forgot the whole thing and was very amazed when that came up as one of my Christmas presents. <3

That picture frame is also pretty special. It is an old window frame from my childhood home, it's just treated to look very worn. The picture on the frame is also from the village where I grew up.

12 kommenttia:

 1. Ihastuttava taulu!! Ja mikä tunnearvo sillä on jo materiaaleiltaan, mutta kun vielä rakas ihminen on tehnyt sen ♡Asun kaukana vanhemmista/lapsuudenmaisemista ja juuri tuon tyylisen asian minäkin haluisin muistuttamaan ja ilahduttamaan :) Ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin! :) tälläiset lahjat ovat kyllä juuri niitä parhaimpia. On ihana katsoa näitä ja samalla ajatukset palaavat lapsuuden maisemiin ja leikkeihin siskon kanssa. <3

   Poista
 2. Olipa ihanat ja persoonalliset lahjat! Siskot on <3. Hyvää uutta vuotta teidän kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskot on ihania! <3 Välillä vähän rasittaviakin, mutta ah niin rakkaita. <3 Ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista
 3. Aivan ihanan lahjan on siskosi keksinyt! :) Itsetehdyt lahjat ovat kyllä niitä parhaita, erityisesti sellaiset joissa on vielä noin paljon ajatusta takana. <3

  Tuo kynttelikkö on kyllä kaunis, samantyylistä olen itsekin jostain inspiraatiokuvasta ihaillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä siskon lahjat tänä vuonna ihan ylivedot. Miten olikin osannut niin hyvin lukea toiveitani. :) <3

   Poista
 4. Mun blogissa on sulle haaste :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne itsetehdyt lahjat on parhaimpia!!! Sinulle on haaste blogissani! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä juuri niitä parhaimpia. Päätin itsekin panostaa ensi vuonna itsetehtyihin joululahjoihin vielä tämänvuotista enemmän. :)

   Kiitokset haasteesta! :)

   Poista
 6. Todella ihanat lahjat oli siskosi värkännyt! Ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! <3 Sisko oli ylittänyt itsensä kyllä tälläkin kertaa. Vieläkun löytäisin tuolle taululle jostain hyvän paikan.

   Poista