perjantai 25. tammikuuta 2013

Diamonds are a girl's best friend

Pikapäivitystä. Tänään lähdettiin tytön kanssa päiväseltä käymään Ikeassa lounaalla ja kierreltiin siellä kunnes mies pääsi töistä. Siitä suunnistettiin mammalaan, jonne tyttönen jäi hetkeksi hoitoon ja me miehen kanssa jatkettiin kaupungille, jossa ajateltiin kokeilla tuuria, josko elokuvissa olisi joku hyvä näytös jossa vielä paikkoja. No eipä sitten tietenkään ollut ja jatkettiin murkinoimaan.

Aamulla insipiraation kukka kukoisti ja piti kaivaa akvarellivärit esiin ja tuhrailla jotakin.

Diamonds are a girl's best friend. Eiks se niin mennyt.Sorgen suttuinen kuva, mutta ehkä päivänvalolla huomenna parempia.

Ihanaa viikonloppua mussut! <3

4 kommenttia:

 1. Hieno tuo on!:)
  Piirsin toissa päivänä tietokoneella kanssa timantti-printin, sain kulumaan ainakin pari tuntia sen tekemiseen:D Se on uusissa olkkarin hyllyissä, täytyy ottaa kuvia:) Pari muutakin printtiä ehdin väsätä, osa vielä työn alla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Minä en olekaan tietokoneella kokeillut itselleni printtejä tehdä, vaikka kaikkea muuta on tullut väkerrettyä. Kiitos oikein hyvästä ideasta, ei ole tullut itselleni mieleen. :) Palan halusta nähdä sinun printtisi, joten pian lähikuvia, kiitos! :D

   Poista
 2. Hieno! Ja lisäpointseja tietysti roppa kaupalla lisää, kun taulussasi on vihreää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! <3

   Meillä onkin tänä vuonna vihreä supersuosiossa. Olen ihastunut perusvihreään ihan tuhottoman paljon. Jotenkin se näyttää niin raikkaalta taas pitkästä aikaa.

   Poista