tiistai 22. tammikuuta 2013

Aurinko aurinko lettuja paistaa

Ihana auringonvalo houkutteli tarttumaan kameraan ja nappaamaan muutaman valokuvan sisätiloistakin. Tosin tuo ihana auringonvalo paljastaa myös sellaisia asioita, mitä ei välttämättä haluaisi huomata, kuten pölyt hyllyillä ja sateen tuhrimat ikkunat. Muuten olotila tuntuu kyllä huomattavasti virkeämmältä heti kun aurinko on ilmestynyt kuvioihin. Voisin jopa kuvitella pitäväni talvesta, jos kaikki päivät olisivat tälläisiä. ;)


Kirpsakkaa talvipäivää teille kaikille! <323 kommenttia:

 1. Teillä on kivannäköistä. Ihanan valoisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! :) Valoisuus on meidän kodin yksi parhimmista puolista. Rakastan sitä, että valo pääsee virtaamaan läpi asunnon. <3

   Poista
 2. Onpas teillä kaunista! Huomio kiinnittyi erityisesti lattiaan ja valaisimiin. Sama homma täällä: aurinko piristää, mutta samaan aikaan tulee mieleen, että ikkunat pitäisi pestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! <3

   Aurinko tosiaan paljastaa ikkunoista karun totuuden. Vielä en kuitenkaan viitsi alkaa pesupuuhiin. :)

   Poista
 3. Teillä on niin kaunis koti, oih! Miten tuo sisäkatto on toteutettu? Se on ilmeisesti levyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itseasiassa sisäkattomme on Siporex-palkkeja, jotka on ruiskurapattu. Eli sisäkatto on ikäänkuin se yläkerran kantava osa. Ensin harkitsin vakavasti, että olisimme rappauttaneet katon sileäksi, eli nuo raot piiloon, mutta onneksi emme, sillä nyt pidän niistä tosi paljon. :)

   Poista
 4. Kaunista on, ihana myös tuo musta kaappi. Kuin pisteenä ii:n päällä tuo punainen mopo, menisi ihan designista.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Musta kaappi oli sellainen Must have -hankinta, joka piti uuteen taloon ostaa. Olin ja olen edelleen siihen niin ihastunut. :D Niin, ja punainen mopo edustaa mielestäni oikein hyvin sitä arkipäivän designia. Ihastuttava muotoilu ja väri on säilynyt samana äidiltä tyttärelle, sillä minulla oli aikoinaan täsmälleen samanlainen menopeli. :)

   Poista
 5. Rakastan tuota tapettia.. kunpa saisin sitä joskus johonkin tai ees tauluksi seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetti on minunkin suosikkini kaikista maailman tapeteista. :D Sun pitää käydä kinuamassa jostain tapettiliikkeestä pieni pala mallailtavaksi ja teet siitä taulun. ;)

   Poista
 6. Hei! Pitää vielä kysyä tuosta teidän takasta. Mistä te hankitte takan luukut? Hissiluukut on meillä hakusessa, kun takka muurataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän molempien takkojen luukut on hankittu Tapani Puosi Oy:tä. Heiltä löytyi tosi kattava valikoima erilaisia luukkuja ja palvelu pelasi mukavasti netinkin välityksellä. http://www.tapanipuosi.fi/

   Poista
 7. Ihanan näköistä;) Voi että, oikein silmä lepää;)

  Minulla on sinulle blogissani pieni haaste;)

  Terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida! <3

   Tämän haasteen olen ehtinyt jokin aika sitten jo tekemään, mutta lämmin kiitos, että ajattelit minua, kun haastettasi jaoit. <3

   Poista
 8. Ihanan valoisaa! :)

  Voi miten mä odotan viikonloppua, että ehtii taas olla valoisaan aikaan kotona! Joten auringonpaistetta myös viikonlopulle, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! <3

   Toivotaan, että auringonpaistetta riittää myös viikonlopulle. Olisi harmi jos et pääsisi nauttimaan näistä kauniista talvipäivistä.

   Poista
 9. Moi

  Kysyisin tuosta tapetista.Olemme metsästäneet sitä ja kohdallemme ei ole osunut.Mistä hankittu ja paljonko rullalle oli hintaa?

  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme oman tapettimme ostaneet Tamperelaisesta tapettien erikoisliikkeestä nimeltään Seinäruusu. Yrityksellä on myös oikein hyvä verkkokauppa, jossa on todella hyvä valikoima tapetteja, sisustustarroja, julisteita ja valokuvatapetteja myös omasta valokuvasta. Sieltä tilattaessa näyttäisi rullahinta tuolle Woods-tapetille olevan 95,80. Yritys löytyy osoitteesta verkkokauppa.seinaruusu.fi

   Toivottavasti tästä oli etsinnöillenne apua. <3

   Poista
 10. Hei,

  hieno koti teillä! Meillä rakennusprojekti menossa ja suunnitelmissa saman tyylinen keittiö kuin teillä.. *Kysyisinkin, minkälainen vedinsysteemi teillä on yläkaapeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! <3

   Tuo yläkaappien avaussysteemi on hyvin yksinkertainen. Nuo ovet ovat alareunastaan pikkuisen pidempiä kuin runko ja kun tuosta alareunasta ottaa kiinni ja vetää ulospäin niin ovi aukeaa saranamaisesti ylös. Ymmärsitkö monimutkaisesta selityksestäni?

   Poista
 11. Ok :), kiitos pikaisesta vastauksesta.. Aukeaako siis molemmat ovet samanaikaisesti vai onko ylemmissä kaapeissa sama systeemi? Minkä firman ovet ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain! :) Juu, molemmat ovet aukeavat samalla avauksella, eli kyseessä on oikeastaan vaan yksi ovi, joka on nivelletty keskeltä. Voisinpa vaikka tehdä Jossain välissä jonkinlaista postausta meidän keittiön toiminnoista ja samalla esitellä myös ovimekanismin. Kuulostaako hyvältä?

   Meidän keittiö on ostettu Tampereen Futuro-keittiöstä, mutta vastaavia ovimekanismeja löytyy varmasti myös muilta keittiökalustefirmoilta. :)

   Poista
 12. Keittiöpostaus kuulostaa hyvältä, sitä odotellessa :)

  VastaaPoista