perjantai 31. toukokuuta 2013

Perjantain huvitus ja arvonta!

Tänään nappasin kameran käteeni ja ajattelin, ottaa perjantain iloksi muutaman kuvan. Kuinkas sitten sattuikaan siellä kuvassa näkymään taas yksi näistä meidän eläinystävistä ja päätinpä sitten samalla napata vähän useammankin kuvan näistä karvahanureista.

Tästä tuli mieleeni, kun lueskelin keskustelua näistä Ikean Oikea koti -kilpailun kuvista ja no nämä kuvathan oli iltasanomien kommenteissa haukuttu ihan pystyyn. Noh, eipä tuo nyt itseäni kovasti heivauttanut, lähinnä vain huvitti. Onhan tämä kuitenkin minun kotini ja itse siitä pidän ja siellä viihdyn, niin se kai siinä tärkeintä. Mutta, niin siellä samaisella palstalla oli yhden kuvan kissasta kommentoitu, miten kissakin on valittu ihan juuri kodin sisustukseen sopivaksi. xD Noh tämä kommentti osui ja upposi, sillä meidän eläimet ovat väreiltänsä juuri sitä mitä meidän kotimme perusväritkin ovat, valkoista, harmaata ja mustaa. Tässä kohtaa voin kuitenkin teille paljastaa, että ei, meidän kodin eläimiä ei ole valittu sisustukseen sopiviksi. Silloin kun nämä eläimet ovat meille tulleet on kotimme vallitsevina sisustusväreinä olleet sininen ja punainen harmaalla höystettyinä. :D No tietysti varmaan olisin valinnut kissat ja koiran juuri oikean värisinä, mutta silloin sattuivat ne punaiset ja siniset kissanpennut olemaan ihan loppu. ;) 



Sohvapöydän alla makoilee tämän perheen oikeutettu kuningatar. Maailman pehmein (ja karvaisin) kissa, jolta löytyy kyllä luonnettakin.


Katsokaa mikä upea sisustuselementti meillä täältä olohuoneen tasolta löytyykään?! Neiti on vielä tuonut ilmeisesti kultakoruja uhrilahjoiksi tälle kissapatsaalle. Sisusta tässä sitten... ;)


Yläkertaan aikoessani tälläinen reppana-raasu tuijotti minua vastaan portaiden yläpäästä. Tämän yksilön väritys alkaa kuitenkin tällä hetkellä epäilyttävästi hiipiä ruskean puolelle, eli pesu olisi enemmän kuin tarpeen. 

Niin, ja jotta saisin mahdollisimman paljon asiaa tähän viestiin laitan loppuun vielä muistutuksen siitä, että Minimintin kanssa yhteistyössä järjestetty blogiarvonta päättyy tänään. Arvonnassa on mahdollisuus voittaa vapaavalintainen tuote Minimintin Nununu-valikoimasta. Keräsin alle muutaman minun suosikkini, käykää kurkkaamassa mistä te tykkäisitte. Tästä arvontaan, kliks.

Kuvat: Minimint




24 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän koira, pesin just eilen illalla meidän westien ja se oli kans ennen pesua harmaanruskea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Fanny on kyllä aika suloinen ja terhakka pakkaus. Niinkuin nuo Westikset kyllä yleensä tuppaa olemaan! <3

      Poista
  2. Teillä on kyllä niin kaunis koti! Muistatko, minkä sävyinen harmaa maali teillä on olkkarin yhdellä seinällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ansku, tosi kiva kuulla. <3 Tuo maalin sävy on Tikkurilan 618x, löytyy itseasiassa ulkovärikartastosta, mutta värit voidaan sekoittaa ihan mihin maaleihin vain. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tuohon väriin. On ollut juuri sopivan vaalea, mutta selvästi kivan harmaa. :)

      Poista
  3. Minusta kotisi on ihana :) Ja karvakorvat myös! Minkä rotuisia kisut ja hauva ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Syhi, oli mukava kuulla! :) Karvakorvat on omastakin mielestä aika ihania, ainakin toisinaan. ;) Koira on rodultaan Westie, eli Valkoinen Länsiylämaanterrieri, kissoista musta on ihan perisuomalainen maatiaiskissa ja vaalea on Ragdoll.

      Poista
    2. Ragdoll varsinkin on todella komea mutta on musta kissa aina musta kissa ;) Meillä kaksi Cornish rex -kissaa :)

      Poista
  4. Ihania karvakasoja ja ihana koti!!! Onkos tuo yksi kisu Pyhä Birma? Täältä löytyy meinaan myös sellainen karvakasa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini! <3 Tuo vaalea kisuneiti on rodultaan Ragdoll. On kyllä hyvin samantapainen kuin Pyhä Birma, kuitenkin ilman valkoisia tassunkärkiä ja rotu on myös jonkinverran isomman kokoinen, kuin Birma. :)

      Poista
  5. Suloisia! Onko tuo ylemmän kuvan kisunne ragdoll vai pyhä birma :) ? Meillä on kaksi sinistä raggaria ja toki niiden värin mukaan sisustetaan ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Raggarihan tuo meidän neiti-hienohelma on. Ihana rotu! :) Ja juu, tottakai meilläkin on kaikki sisutettu juuri kissojen värien mukaan. :D

      Poista
  6. Juu samaa olen kuullut monta kertaa itsekin omistaessani kaksi ragdollia, että teillä on sitten kissatkin sävy sävyyn sisustuksen kanssa. Ilmeisesti kuvittelevat heittävänsä hyvänkin vitsin. Samoin voin sanoa että siniset kissat oli silloin loppu kun kissaa hankin. Mutta teillä on tosi kaunis koti :)
    Heidi

    VastaaPoista
  7. Löysin äsken sun blogiin ja melkein häikäystyin sen ihanuudesta! :) Harmi, että juuri ja juuri missasin kivan arvonnan. ;) Palailen paremmalla ajalla tutustumaan tarkemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sonja, kiitos! <3 Olipa tosi kiva, että löysit minun blogiini, sillä samalla löysin sinun ihana blogisi ja jäin heti lukijaksikin. :D

      Poista
  8. Kotisi on todella kaunis! (Ja Iltasanomien kommentit aina ala-arvoisia, aiheesta riippumatta.)

    Valkoinen televisionne kiinnitti huomioni - jaksaisitko kertoa, mikä merkki ja malli tuo on?

    Aurinkoista, pitkää kesää toivottaa
    Lotta



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi Lotta! <3

      Tv on merkiltään Samsung, se on jo led-tv, mutta mallista sitten en kyllä osaa sen paremmin sanoa, tosin tv-on kohta jo kaksi vuotta vanha, joten en tiedä onko ihan samaa mallia edes saatavilla. Ollaan kyllä oltu siihen tosi tyytyväisiä ja valkoinen väri kehyksissä näyttää kivalta. :D

      Poista
  9. Pääasia että te viihdytte kodissanne, ei muiden mielipiteillä väliä. Meillä on kaksi samanlaista karvapalloa kun teidän pöydän alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on. :) Se on vain hassua, miten jotkut ihan tuntemattomat kommentoivat asioista totuuksina, vaikka eivät oikeastaan tiedäkään yhtään mitään. Ja miten helppoa toisten ihmisten haukkuminen netissä onkaan. Sitä vain en oikein ymmärrä mitä iloa siitä saa haukkuja itselleen... Miksi paha olo pitää purkaa toisiin ihmisiin? Mutta, minua itseäni kommentit lähinnä vain naurattivat, ei niitä voinut kovin vakavasti ottaa.

      Karvahanurit rulettaa! :D

      Poista
  10. Suloiset karvakorvat <3 meilläkin sointuu piskit ihan hyvin sisustukseen, kun sekä sisustus että koirat ovat valkopainotteisia ;) tämäkään ei tosin ole mikään harkittu juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Teillä on muuten tosi söpöjä koiruuksia! Kävin kurkkimassa. :)

      Poista
  11. Heippa, mun on pakko kysyä että minkäkorkuinen tuo teidän tv tasonne on ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, että vastaus venyi näin pitkälle. Meidän tv-taso on Ikean Bestå ja korkeutta sillä on 38 cm. :)

      Poista
  12. No eipä sitä kovin monen muun värisiä kissoja ja koiria ole olemassa :D Mitä ne ihmiset oikein höpöttää :D Sieltä pyökin ja kirsikkapuidensa, lukuisten huonekasviensa, ruskeiden nahkasaohviensa ja tauluilla täytettyjen seiniensä keskeltä. :D

    VastaaPoista