maanantai 5. maaliskuuta 2012

Aarteita ullakolta

Mummolan reissu sujui kaikenkaikkiaan oikein loistavasti. Lauantaina pyörähdimme kaupungilla ja sunnuntaina ulkoilimme ja kävimme sukuloimassa. :) Ihanan rentouttava viikonloppu takana!

Siskoni kanssa mylläsimme mummolan ullakolla pusseja ja laatikoita ja löysimme upeita aarteita! :D Nyt esittelyyn pääsevät aarteet koskevat lähinnä Pikku-A:ta ja hänen huonettaa, mutta löytyi sieltä mummolasta muutakin. Tämä löytö vaatii vaan pientä tuunailua ja sitten saan teille esitellä sen. ;)

Tässä on mun isäni mulle aikoinaan tekemät lastenvaunut. Nämä on vielä tosi hyvässä kunnossa ja niiiin suloiset. Näistä saadaan Pikku-A:n huoneeseen upea nalle- ja nukkesäilö ja myöhemmin varmaan pääsevät ihan "tositoimiinkin". :D


Mistä tunnistat vanhan lelun?! Siitä, että siinä lukee Made In West Germany. :D
Tämä hyrrä oli pienenä yksi mun lempileluistani. Hyrrä viheltää, kun oikein kovasti sen saa pyörimään.Muistaako joku tälläisiä rakennussarjoja? Muistan, että näiden parissa on pienenä vietetty tunti jos toinenkin. Upeat värit ja kunto vielä kuin uusi! :D


Vanhoista leluista puheenollen, minut sai nauramaan viikonloppuna veljeni tytön kommentti leluista. Veljeni tyttö on ensimmäisellä luokalla koulussa. Katselimme yhdessä näitä aarteita ja hän totesi yhtä lelua katsellessaan, että "onko tämä hei edes päällä kun ei toimi". Kyseessä oli mekaanisesti toimiva perässä vedettävä lelu. Eli nykyään ilmeisesti lähes kaikki lelut toimivat ja tekevät temppuja pattereiden varassa. Tästä kommentista sitä jotenkin huomasin, että mä oon jo ihan vanha. :D

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Minullakin on pienenä tuollainen kukkarakennussarja.:) Minnehän lienee kadonnut, kun joku yksittäinen rikkinäinen kukka kerran siivotessa löytyi.

  Hauska tuo lapsen kommentti lelun toimivuudesta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi tuo mummo (äitini siis) on säilönyt melkeinpä kaikki meidän lelut talon ullakolle. Sieltä niitä on hauska kaivella nyt esille eri ikävaiheisiin Pikku-A:lle. Mietinpä vain, että mihin minä sitten säilön Pikku-A:n lelut, löydänkö tilaa vai joudunko lahjoittelemaan pois.

   Poista
 2. Ihania löytöjä teit! Meillä on myös tallessa pappani tekemät nukenvaunut ja nuo "kukkapalikatkin" näyttivät tutuilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo itsetehdyt nukenvaunut ja muut tarpeet on kyllä niin ihania! Onneksi vanhemmat on tajunneet laittaa ne säilöön jälkipolville.

   Nuo kukkapalikat on tainneet olla hitti meidän lapsuudessa. On kyllä aika koukuttavat ihan näin aikuisellekin. :D

   Poista
 3. Mahtavia löytöjä, tuttuja mullekin! :) Ihana blogi muutenkin, ekaa kertaa täällä lueskelemassa. Liityin heti lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja tervetuloa lukijaksi! <3

   Oli kyllä ihana löytää näitä lapsuuden suosikkileluja, jotka oli jo osin ihan unohtanut. :)

   Poista