maanantai 12. maaliskuuta 2012

Näpertelymaanantai

Taas sitä sitten on maanantai. Viikonloppu sisälsi meillä ihanan pienen kummipojan 1-v syntymäpäivät ja Nightwishin keikan! :D Ehdittiinpä välissä vähän tuota kellarin tulevaa työhuonettakin raivata. Vielä siitä ei kuitenkaan ihan ole työhuoneeksi, mutta toivottavasti pian! Ei se onneksi oo enää ihan toivoton urakka.

Tänään mun päivääni on kuulunut tälläistä.


Näistä pitäisi joskus tulla pieni peitto Pikku-A:n huoneeseen. Kuten kuvista voi havaita, matkaa siihen on vielä. Puuh...

Näpräilin myös tälläisillä. Vielä ei kuitenkaan syntynyt mitään esittelykelpoista. Mutta, on nää aikas kivoja.

8 kommenttia:

 1. Ihana peitto tulossa pikkuiselle! <3 Jään innolla odottamaan myös teippiprojektin tuloksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Teippailujen kanssa on vähän niin, että intoa on enemmän kuin taitoa, joten katsotaan saanko mitään aikaisesksi. :)

   Poista
 2. Kauniit värit olet valinnut näpertelyysi! Jotenkin samat värit on viime aikoina putkahdellut munkin näpertelyissä... ;)

  Itse aloittelin aikoinaan isoäidinneliöitä oman tytön vauvapeittoa varten. Tämän mentyä puihin jatkoin peiton tekemistä veljentyttöä varten. Veljentyttö täyttää muutaman kuukauden päästä kolme vuotta, ja peitto on vieläkin tekeillä. :D Virkkaaminen ei taida olla mun juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nämä langat jo viime syksynä ja olin tietämättäni ihan aallon harjalla, sillä eikös tuo pinkki ja koralli oo nyt ne kevään ja kesän hittivärit... : D

   Mä taas tykkään virkkailla mieluummin kuin kutoa. Vai neloako pitäisi sanoa...? Eipä nää munkaan virkkuutyöt kovin vauhdilla etene. Mut, hitaasti hyvä tulee. :)

   Poista
 3. Hei!

  Löysin juuri ihastuttavan blogisi! Luulenpa, että kurkistelen tänne jatkossakin melko tiuhaan. Jo nyt sain valtavasti inspiraatiota ja ideoita oman kodin sisustamiseen. Sulla on hyvin samanlainen maku ja samanlaisia sisustushankintahaaveita kuin mulla :) Rakennamme parhaillaan mieheni kanssa kotia ja nyt jos koskaan sisutusinnostus ja -suunnitelmat käyvät kuumimpana! Mulla heräsi pari kysymystä, lähinnä pintamateriaaleja koskien, sillä se on tällä hetkellä melko ajankohtaista omassa projektissamme.

  1. Mikä mahtaa olla olohuoneenne seinän väri? Kaunis, sopii hyvin kokonaisuuteen.
  2. Entäs minkä väriset ja mistä olette hankkineet lattiakaakelit, jotka näkyvät olohuoneessa ja keittiössä ainakin olevan? Ovatko makuuhuoneidenkin lattiat kaakeloitu vai onko niissä parketti tai laminaatti? Etsimme hyvin vaaleaa kaakelia tai laninaattia/parkettia.
  3. Mistä olette hankkineet valkoisen sohvan olohuoneeseen?

  Jatka samaan malliin, minä puolestaan jatkan nyt ihastelua ja tutustumista blogiisi :

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle kauniista sanoista! :) Tervetuloa lukijaksi! <3

   Mun täytyy ottaa oikein aikaa, että pystyn tarpeeksi kattavasti vastaamaan sun kysymyksiisi. :) toivottavasti jo tänä iltana.

   Poista
  2. No niin, löysin arkistojen kätköistä vastauksia kysymyksiisi. :D

   1. Olohuoneen seinät meillä on maalattu seuraavilla sävyillä: valkoinen on Tikkurilan sävyä Paperi (tällä on maalattu kaikki valkoiset seinäpinnat meillä) ja harmaa on Tikkurilan sävyä 618X. Ollaan tykätty paljon tuosta väriyhdistelmästä. Se on sellainen mukavan viileän harmooninen.

   2. Lattialaatat ovat Pukkilan Cotton Biancoa ja valkoisen harmahtavat. Meidän keskimmäinen kerros on kokonaan laatalla. Kodinhoitohuoneesta ja wc:stä löytyy eri laatta, mutta koko muu tila on siis laatoitettu tuolla Cotton Biancolla. Yläkerrassa, jossa makuuhuoneet ovat niin lattiamateriaalina on käytetty valkolakattua tammiparkettia. Ollaan kyllä oltu ihan tyytyväisiä tähän ratkaisuun. :)

   3. Olohuoneen valkoinen sohva on Furninovan Boogie. Ainakin Kruunukaluste, Vepsäläinen ja Kodin 1 myyvät tämän merkin sohvia.

   Poista
  3. Kiitos vastauksestasi! :) Hyvää viikon jatkoa! Terkuin Päivi

   Poista