perjantai 30. maaliskuuta 2012

Grand reveal

Tähän keittiön tason päälle hain teiltäkin neuvoja valaisimen valintaan. Ja hyviä neuvoja ja vahvistusta omille mielipiteille teiltä tulikin runsaasti. Kiitos siis vielä kerran kaikille! :)
Oon jo varmaan ihan tarpeeksi kauan pitänyt teitä jännityksessä, eiks joo?! Eilen kiireellä suuntasimme Vepsäläiselle noutamaan meidän uutta keittiön valaisinta. Joten tadaa tässä se on.
Päädyimme pitkällisen harkinnan jälkeen tähän Artekin A330s valaisimeen. Tämä on vaan jotenkin niiin klassikko, että ajattelin sen kestävän aikaa ja jos se alkaa tuossa kyllästyttää löydetään sille varmasti uusi paikka helposti. Vähänhän tuli arvailuja tuon mun uuden blogin otsikkotekstin perusteella, että jos valaisin olisikin ollut keltainen. Kieltämättä tuo keltainen houkutteli tosi paljon, mutta kun satuin tuota A330s:ää lauantaina hipelöimään siellä Vepsäläisellä niin ajattelin, että tämä se on. Blogin graafinen ilme vaan tuli muutettua muuten hieman keväisemmäksi... Ehkä sitä keltaista voisi lisätä sitten jonnekin muualle. ;)

Toivottavasti tää laatikon teksti pitää paikkansa. Aika hauska! :D

26 kommenttia:

 1. Todella kauniiseen yksilöön päädyitte, ja sopii tuohon kyllä täydellisesti! Kyllähän se keltainenkin olisi ihana (sanoo keltaiseen hurahtanut), mutta onhan se musta ajattomampi. :)

  Hei, mitä muuten olet käytännössä tykännyt niistä Ikean baarijakkaroista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän tuon mustan tosiaan pitäisi kestää aikaa ja katseita.

   Ollaan kyllä ihan tykätty noista baarijakkaroista, sen verran kun niillä nyt on istuksittua tultua. Tuntuvat ihan mukavan tukevilta ja näyttävät vielä paremmilta! ;) Eli ei mitään pahaa sanottavaa.

   Poista
 2. Ihana valinta ja vikaan ei olisi mennyt, vaikka olisit minkä laittanut niistä ihanista vaihtoehdoista. Pieni ja musta -täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin vielä huikkaamaan, että blogissani on sinulle tunnustus.
   http://valuakuvasa.blogspot.com/2012/03/kaunis-blogi-tunnustus.html
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Toi on hyvä valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä itsestäkin tuntui ihan hyvältä valinta, vaikka pitkään sitä vatvoinkin.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ei tullut nyt sitä keltaista, vaikka veikkailit... Olishan sekin ollut kyllä tosi mainio!

   Poista
 5. Kaunis, mustan väristä veikkasin mielessäni ja Artek ns.käsikranaatit on meillä saarekkeen päällä edustettuna kaksin kappalein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota "käsikranaattia" minäkin hipelöin, mutta tuohon kohtaan olisi ollut ehkä vähän liian pitkän mallinen. On nuo Artekin valaisimet kyllä niin ajattomia, että niitä voisi kerätä koko sarjan, jos vaan rahapussin nyörit antaisivat myöden. :)

   Poista
 6. Arvelinkin :) Nappi valinta, tosi tyylikäs! Suunnittelen meille myös Artekin valaisimia, sopivat kuin nenä päähän meidän 50-luvun taloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin arvattu! :) Pidän just tosi paljon noiden valaisinten ajattomuudesta, voisivat olla ihan uuttakin muotoilua, mutta eivätpä vaan ole.

   Poista
 7. Hyvä valinta, hienolta näyttää valaisin tuossa paikallaan! :)

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! Näin minustakin tuntuu, on sellainen mukavan rauhallinen valaisin tuossa. Antaa tapetille tilaa.

   Poista
 9. Kaunis valaisin! Ja kiva blogi sinulla, liityin heti lukijaksi:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! <3

   Tulen varmasti vastavierailulle sinun blogiisi! :)

   Poista
 10. Sopii kuin nenä päähän! Noi Artekin laatikot on kyllä hauskoja, ei olla raaskittu heittää meidän Kannonkaan laatikkoa pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuossa on pakkaussuunnittelu kyllä kerrankin kohdillaan. Eipä taida raaskia heittää tuota pois kyllä.

   Poista
 11. Mahtava lamppu! Hyvä, ajaton valinta!
  Mulla samaset tekstit koristaa makkarissa :) (uuden kodin lamput)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin minustakin on mukavan ajaton. Ei heti uskoisi 30-luvulla suunnitelluksi tuota.

   Poista
 12. Olen tykännyt yli kaiken tuosta valaisimesta jo kauan ja uudesta kodista löytyikin sille sopiva paikka. Finnish Design Shopista sai joulun alla viidentoista prosentin alennuksen ostoista ja niinpä raaskin tilata ikioman "kultakellon". Meidän on krominvärinen ja aika hauskasti sattui - taustalla on sama Michael Clarckin vuonna 1959 suunnittelema Wood-tapetti. Olen huomannut, että klassikot kestävät ajanhammasta eikä niihin kyllästy.

  VastaaPoista