tiistai 27. maaliskuuta 2012

Pikku DIY

Tänään voisin näyttää teille mun viikonloppuna tekemäni pikatuunauksen jolla saatiin tosi kiva lopputulos pienellä vaivalla.

Meillä on ollut tälläinen ihan hirveä rottinkinen laatikko makuuhuoneessa koiran pompputelineenä meidän sänkyyn... (joo, koiruus pääsee sänkyyn nukkumaan ja joo, meillä on niin korkea sänky, että sinne ei kyllä koira helposti pomppaa lattialta, ei ainakaan meidän koira.) Siinä on ollut jonkinlainen viltti aina päälle heitettynä, että on ollut vähän siedettävemmän näköinen.
Meidän olohuoneessa oli kuitenkin ongelma ja tästä laatikosta saatiin sinne hyvä ratkaisija. Sillä, meidän neiti 7 kk, ei ihan vielä ymmärrettävästi leiki omassa huoneessaan yläkerrassa vaan yleensä tuossa olohuoneen lattialla. Voitte siis kuvitella, että nää kaikki ihanat leluhärpäkkeet ei näytä niin kivalta pitkin lattioita pyörimässä koko aikaa. Leluille siis pitää olla joku laatikko ja kuinka ollakaan tämä susiruma rottinkilaatikko on juuri sopivan kokoinen tuohon meidän takan syvennykseen.

Poikettiin lauantaina nopeasti Ikeassa ja sieltä mukaan lähti edullisesti metrin verran kivaa mustavalkoista raitakangasta. Tämä sitten vain niiteillä kiinni laatikon kanteen ja avot! Tää näyttää mun mielestä aika kivalta! Tosin pitäisi ehkä tuo kahvakin tuunailla erilaiseksi ja lisäksi ajateltiin, että pohjaan olisi hauska ostaa sellaiset vähän ronskimmat pyörät niin olisi helpompi siirrellä, mut näillä ei oo hoppua. Nyt lelut tai ainakin osa niistä on kivasti piilossa sillävälin kun niitä ei tarvita. :)
Ja jos joku jäi miettimään, että miten se meidän koiruus nyt hyppää sänkyyn niin kuljetimme olohuoneessa majailleen tumman nahkapallin sinne. Sopii muuten aika paljon paremmin makuuhuoneeseen ja ajaa asiansa hyvin.

8 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen tuli nyt tuosta laatikosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus tosiaan pienellä vaivalla saa paljon aikaan! :)

   Poista
 2. Hieno muutos! :) Mä olen tuota Ikean raitakangasta miettinyt ruokapöydän tuoleille, mutta voi olla että laiskuus vie voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo raitakangas on kyllä kiva. Jos aiot vaan istuinosaan laittaa uuden kankaan niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Se on mielettömän helppoa! :)

   Poista
 3. Vau! Ei paljoa tarvitse, kun muuttaa ulkonäön jo ihan toiseksi! Ihan kuin uusi, tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus sitä tosiaan saa isom muutoksen aikaan ihan pikkurahalla. Ennen en voinut ajatellakaan tuota koria olohuoneessa, mutta nyt istuu tosi kivasti tuonne. :)

   Poista
 4. Oih. Viimeksi Ikeassa käydessäni tuo kangas oli loppu :/
  Pitääkin tehdä uusinta reissu, jos sitä olis tullu. Ja jos ostais sen Vågö-tuolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, toivottavasti olisivat saaneet kangasta lisää. Täällä Tampereella sitä ainakin oli vielä pari avaamatonta pakkaa.

   Mäkin mietin tuota pinkkiä Vågo-tuolia meidän pikkuneidin huoneeseen. Olis hauska! :)

   Poista