tiistai 20. maaliskuuta 2012

Siististi pinoon

Netissä pyöriessäni olen usein törmännyt tosi kivannäköisiin lehtitelineisiin. Meillä lehdet on tähän asti säilytetty rottinkisessa korissa olohuoneessa, joka sinänsä on ihan kivannäköinen, mutta toisaalta vaihtelu virkistäisi.

Tässä muutamia minun mielestäni kivoja lehtitelineitä. Mikä on teidän suosikkinne?

1. Inno Wall Case -lehtiteline
2. Woodnotes lehtiteline
3. Ikea Spontan -lehtiteline
4. Minus Tio In the Neighbourhood -lehtiteline
5. DesignTorget Tipack -lehtiteline
6. Artek Kanto -lehtiteline
7. Ikea Kvissle -lehtiteline

Kuvat: Ikea, Finnishdesignshop, DesignTorget

21 kommenttia:

 1. Meidän kodissa löytyy Artekin Kanto (harmaan värinen), se on minun suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Kanto on kyllä tosi kaunis. Olen ajatellut sitä meidän takkahuoneeseen ihan takkapuille.

   Poista
 2. Meillä on toi vitonen. Tykkään siitä, siihen hahtuu tosi paljon lehtiä, se on kivan näköinen ja hintakin on sopiva :) Haluaisin kutosen meidän makkariin polttopuille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon DesignTorgetin telineen minäkin ajattelin kotiuttaa seuraavalla Tukholman matkalla. :)

   Oi teillä on takka makuuhuoneessa! Ihanaa!

   Poista
 3. 1, 3, 6 ja 7 omat suosikkini. Kivojahan nuo tosin ovat kaikki. Toivoisin saavani sitten uuteen kotiin sekä seinämallisen lehtitelineen että lattiamallia olevan vaikka olohuoneeseen. Vanhat lehtitelineet laitan työhuoneeseen tai pois kokonaan käytöstä, sillä ne ovat aika kuluneen näköisiä jo eivätkä mitään esittelykelpoisia. Kiva, kun listasit lehtitelineitä. Ihan oikeasti en meinannut uskoa, että nuo 3 ja 7 ovat Ikean tuotteita.:D Pitäisi varmaan käydä hakemassa jo nykyiseen asuntoon, jos hintakin on Ikeaa.:) Artekia tai muuta ostaessa sitä miettii hiukan kauemmin, kun niillä on jo sen verran hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivoisin meiltä löytäväni paikan myös seinämallin lehtitelineelle. Ehkäpä tuolta tuolta tulevasta työhoneesta löytyisi hyvä paikka.

   Nuo Ikean mallit ovat kyllä tosi hauskat. Hinnatkin oli tosiaan kohdillaan, kolmonen taisi maksaa 9,95 ja seiska 12,95. Eli ei tarvitse paksua lompakkoa ja ei kuitenkaan tarvitse ulkonäöstä karsia!

   Poista
 4. Multa löytyy kolmonen postia varten, tykkään! Lehtien määrästä riippuen se voi kyllä olla lehtitelineeksi aika pieni. Välillä postikin meinaa vetää sen tukkoon, jos en työpostia viitsi edes joka toinen päivä availla.

  Haikailen vitosen ja kutosen perään, mutta kutonen on ehkä kivemman näköinen juurikin takkapuilla kuin lehdillä. Seiska kiinnitti huomioni tuossa joku aika sitten Ikean sivuilla, kivan näköinen vaihtoehto, joka pitäisi päästä livenä näkemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkapuille minäkin tuota Kantoa olen haikaillut. :)

   Tuo DesignTorgetin tleline ei edes ollut kovin pahan hintainen, mutta vaatisi sen Tukholman matkan...

   Olen ihan varmati nähnyt tuon Ikean Kvssle telineen jollakin sisustusbloggarilla. Hhmm... Mutta kenellä, en millään muista.

   Poista
 5. Mun ikisuosikki on Kanto, mutta nyt se sai kyllä vahvan vastustajan tuosta DesignTorgetin versiosta. Tällä hetkellä lehdet mahtuu kyllä hyvin meidän valtavaan Expedit-hyllyyn, joka ostettiin aikoinaan yksiöön tilanjakajaksi.. Eihän se kyllä haittaisi vaikka olisi silti myös lehtitelinekin.;)

  Muistelen, että näin tuon Kvisslen Kotipalapelissä, mutta en nyt tähän hätään löytänyt sitä postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Expedit kyllä varmasti säilyttää sisässään aimo kasan lehtiä. :)
   Tuo DesignTorgetin teline on kyllä just kivan simppeli. Lisäksi syö lehtiä aika paljon ja näyttää hauskalta.

   Taisi muuten olla just Kotipalapeli, missä törmäsin tuohon telineeseen. :)

   Poista
 6. Ykkönen on ykkönen. Vitonen ja seiska myös loistavia vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykköstä juuri viikko sitten Kodin 1:ssä ihastelin. Lähellä oli, että kotiutin sen, kun oli se -40% alekuponki. Mut ei oo paikkaa mietittynä niin en viitsinyt ostaa kaappiin odottelemaan.

   Poista
 7. Ykkönen on kyllä ehdoton ykkönen. :) Kantokin on todella tyylikäs, olen myös miettinyt sitä takkapuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on kyllä tosi tyylikäs vaihtoehto seinälle. :) Jospa vain löytyisi hyvä paikka sille.

   Poista
 8. Meillä on myös tuo Kanto takkapuilla käytössä. Aluksi vähän epäilin, että kantaako sillä mitään, mutta kyllä kantaa ja hyvinkin vielä, joten on ollut toimiva! Lehtitelineenäkin olisi varmasti tosi kaunis ja oikeastaan voisi olla yksi hyvä vaihtoehto meidänkin kotiin. Itse olin alustavasti suunnitellut lehtisäilytykseen Tapio Anttilan Mixpack:iä, joka on idealtaan vähän vitosen tapainen, mutta suomalaisena tuotteena valikoituisi kyllä ensisijaisesti meidän kotiin. Lisäksi se on kivan monikäyttöinen, kävisi myös niille takkapuillekin... Tällä hetkellä ymmärtääkseni kuitenkin se on vasta proto, mutta odotellaan, odotellaan, eiköhän ne siitä vielä tuotteen saa myyntiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla käyttökokemuksia tuosta Kanto-telineestä. Mies on sen kanto-ominaisuuksien kanssa ollut aika epäileväinen, mutta nyt voin siis kertoa, että toimii! :D

   Piti heti vähän surffailla tietoa tuosta Mixpackistä. Näyttää kyllä todella hyvältä! Sellaista sain selville, että pitäisi nyt keväällä ilmestyä oikein myyntiinkin asti. Tosin, jos hinta on älytön saa jäädä näin äitiyslomalaisen budjetilla haaveeksi... :/

   Poista
 9. Kutonen on kutonen :) Täällä (http://www.rintsikka.fi/?p=1629) muuten lisää käyttökokemuksia Kannosta halkokäytössä. Se menee meillä sitten lehtitelineeksi kesäksi kun ei polttopuita käytössä. En oikein noista seinään laitettavista niin välitä kun on sitten aika kiinteästi eikä voi siirtää niin helposti ja jälkiä jättämättä paikasta toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanto näyttää kyllä hyvältä, ja erittäin hyvältä teillä tuossa kuvassa missä on lastattu täyteen halkoja. Tosin meillä poltellaan tällähetkellä (lue: vielä pitkään) noita rakennusjätteitä, joten mielellään niitä ei edes laita näytille. Tarkoittanee, että ei ole siis hoppua puutelineelle. ;)

   Itsekin vähän karsastan kaikkea seinään kiinnitettävää. Meillä ei ole vieläkään päässyt mikään taulukaan seinille kun ei ole raaskinut tehdä reikiä... :D

   Poista
 10. IHANIA! ikean tuotteet olisi hankintalistalla, jos joskus sinne pääsisin! matkaa on niiiin paljon. :( mutta ihana blogi sinulla, jään seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! <3

   Harmillista jos sinulla on pitkä matka Ikeaan. Pystyisikö joku kaveri lähettämään sinulle tarvitsemasi? Tai sitten otat miniloman lähimmästä Ikea-kaupungista? :D

   Poista
 11. Lähimpään Ikea kaupunkiin on reilut 500km, tarviis vähä muutakin kun rahaa :) mutta onneks se avataan nyt Kuopioon niin ei olisi kovin pitkä matka, eli kesää odotellessa :)

  VastaaPoista