tiistai 13. maaliskuuta 2012

Valaisimia ja muuta mukavaa

Tänään sain postista pienen Elloksen luettelon. En ole hetkeen heiltä mitään tilaillut ja uutena asiakkaana saisin yhdestä haluamastani  tuotteesta -50%. Tämä on mielestäni jo aika merkittävä alennus, niin päätin pikkuisen tutustua Elloksen valikoimaan, jospa sieltä löytyisi meille kotiin jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä. Vielä kun vaan osaisi päättää mitä tilaisi. :D

Seuraavaksi muutamia omia suosikkejani.


1. Edgar pöytävalaisin 69,- / Tämä sama valaisin on mulla ollut esillä jossain aiemmassa lamppupostauksessa. Tämä olisi aika kiva ihan joko yöpöydällä, työpöydällä tai vaikka olohuoneessa.

2. Rahi 72,95 / Olen olohuoneeseen haikaillut pikkuista rahia. Mielessä on ensisijaisesti ollut nahkainen pyöreä rahi, mutta tämä näyttää kyllä tosi kivalta ja värikin olisi ihan nappi.

3. Leveä tikashylly 108,- / tämä näyttäisi varmasti kivalta työhuoneessa työpöydän vieressä.

4. Kattovalaisin 69,- / Me tarvittaisiin keittiöön sille tapettiseinustalle tason päälle kattovalaisin. Katossa on valaisimelle paikka, mutta vielä ei ole löydetty siihen sopivaa mallia. Tämä voisi näyttää aika kivalta siinä.

5. Kattovalaisin 82,95 / Tässä voisi olla tuota edellistä vielä parempikin malli ja tässä olisi tarpeeksi pieni koko. Valkoinen väri voisi olla myös hyvä valinta, jotta valaisin ei veisi liikaa huomiota tuolta koivutapetilta.

En myös voinut vastustaa kiusausta tehdä pientä kuvakeräilyä lastenvaatteista ja kengistä. Pikku-A:lle löytyi tuolta kaikkea ihanaa kesää ajatellen.
1.  Reima Haboob -kengät alk. 24,90
2. Lappuhaalarit alk. 19,90
3. Esprit Baby -takki alk. 49,95
4. Koristossut 19,90
5. Pipot 2kpl/pakk. alk. 11,95

Kuvat: Ellos

2 kommenttia:

  1. En ole Ellokselta tilannut mitään pitkiin aikoihin. Pitänee käydä katsomassa, mitä siellä olisi tullut uutta lastenvaatepuolelle ja vähän sisustukseenkin. Ihan kivoja juttuja olit keräillyt. Joko päätit, mitä lähtee tilaukseen? Tuo tikashylly voisi sopia meillekin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo osannut vielä tehdä päätöstä tilauksen suhteen, niin monta hyvää vaihtoehtoa... Tuo valkoinen lamppu on aika vahvoilla rahin kera. :)

      Poista