torstai 1. maaliskuuta 2012

Haastetta mummolasta

Lähdin Pikku-A:n kanssa lapsuudenkotiini, eli Pikku-A:n mummolaan. Vietämme täällä Mummon seurana muutaman päivän ja Sunnuntaina palailemme kotiin.

Jaan kanssanne haasteen jonka sain Sisusta siis... -blogin enneltä. Kiitos enne haasteesta! :) Haaste pitää sisällään muutaman peruskysymyksen, joihin siis odotetaan vastausta. Mä olen ihan järjettömän huono päättämään mitään ja sen ehkä huomaa näistä mun vastauksistanikin... Mutta, kukin taplaa tyylillään.


Lempiväri: Vaikea! Ei ole vain yhtä väriä vaan mielialojen mukaan eri värit miellyttää. Tällähetkellä sisustuksessa SE väri on keltainen. Kevät!

Lempieläin: Koira ja kissa, hyvin tasapuolisesti.

Lempinumero: 3

Paras alkoholiton juoma: Coca-Cola, hampaiden kiusaksi

Facebook vai Twitter: Facebook

Intohimoni: sisustaminen, taide ja hyvä ruoka, kaikki kolme käsi kädessä.

Lahjojen antaminen vai saaminen: Lahjojen antaminen

Mieleisin kuvio tai muoto: Tällähetkellä se on kolmio

Paras päivä viikossa: Lauantai

Lempikukka: Pioni

Jaan haasteen seuraaville blogisteille:

Outi-Hyypiö, Hyypiön elämää -blogista,
M, Vastarintama-blogista ja
Neiti X, Shhh, it´s a secret! -blogista

Samalla ajattelin, että olisin jakanut muutaman kuvan teille täältä mummolasta. Äitini on aina ollut kova sisustamaan ja täällä mummolassa verhot ja koristetyynyt vaihtuvat usein, myös huonekalut siirtyvät uusille paikoille vähintään kerran kuukaudessa. Ovat tehneet näin aina, eli innostus sisustamiseen tulee minulle varmaan ihan verenperintönä. Tosin äitini sisustustyyli on hyvin erinäköinen kuin minun tyylini. Mielestänä tämä tyyli sopii kuitenkin kauniisti tälläiseen n. 100 vuotta vanhaan maalaistaloon. Pahoittelen kuvien laatua, sillä oma kamerani jäi epähuomiossa kotiin ja nämä ovat lainakameralla nappaistuja kuvia..

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ollos hyvä ja kiitos! :)

   Mä en edes huomannut tarkistaa, oletko jo monesti saanut tämän haasteen, vaan laitoin vaan sulle etiäpäin. Toivottavasti ei ollut kymmenes samanlainen.

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja kiitokset haasteesta! :) Ihan pikkuinen korjaus muuten, se on Neiti X Shhh, it's a secret! -blogista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni Neiti X, miten ihmeessä mä sekoiin noin...? Korjaan pikimmiten!

   Poista