lauantai 24. maaliskuuta 2012

Valaisimet vasten seinää

Pelleilin aamutuimaan vähän kuvankäsittelyohjelmalla ja asettelin noita eilen ääniä saaneita valaisimia vähän tuohon seinälle malliksi. Tästä ehkä saa vähän paremmin kuvaa mikä tuohon voisi sopia. Mittasuhteet ja korkeudet ei pidä paikkaansa, joten älkää niistä välittäkö.

Muuttuiko mieli jonkun valaisimen suhteen vai pysyikö mieli samana? Mikä näistä vaikuttaisi parhaimmalta?

Iso kiitos kaikista kommenteistanne! :)

Vaihtoehto 1.

Sama keltaisena Vaihtoehto 2.


 Sama valaisin mustana.


 Valaisin nro 3.


Valaisin nro 4. 
41 kommenttia:

 1. Vaihtoehto 2 mustana oli paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tuon valaisimen malli on kyllä tosi kaunis.

   Poista
 2. Samaa mieltä anonyymin kanssa! Vaihtoehto 2 mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kauniin pisaramainen muoto tuossa valaisimessa, ja ensin minä olin valkoisen kannalla, mutta kyllä se musta vaan näyttää näiden kuvien perusteella paremmalta.

   Poista
 3. Loistava postaus ja kivat kuvat. Noissa valaisimissa suurimmat erot ovat miten valo niistä tulee ja etenkin e27 valaisee ihan eri tavalla kuin nuo muut missä on varjostin.
  Kaikki valaisimet näyttää upealta, mutta pikkumyy vie kyllä näistä voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! :) Niin varmasti muuten on suurin eroavuus juuri tuo miten valo näistä tulee. Mielenkiinnolla odotan sun postausta tuosta E27:sta. Nähdään se in action. :)

   Poista
 4. Jos toi olisi minun keittiö laittaisin kolmosen. Nelonen on myös kiva jos ei halua olla vakava ja mustavalkoinen, mutta ehkä kyllästyisin siihen ajan mittaan.. Hyviä vaihtoehtoja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmonen on kyllä niiiiin klassikko, että se olisi huippu. Itsekin hämmästyin miten hyvältä tuo Myy-valaisin näytti tuossa seinällä. Mutta, tuntuu, että siihen tosiaan voisi pian kyllästyä. Äh, pitäis vaan osata olla rohkeampi.

   Poista
 5. Vaihtoehto nro 1 keltaisena tai vaihtoehto nro 3 =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Molemmat noista on tosi kauniita. Tosin tuo pallolampun valaisuteho on varmaankin aika heikko, ainakin suoraan tasolle.

   Poista
 6. Mun mielestä molemmat keltaiset on edelleen tosi raikkaat tuossa, mutta ymmärrän kyllästymisaspektin. Tosin molemmat ovat melko edullisia valaisimia, ehkä niiden paikkaa voi sitten vekslata jos kyllästyy? Muista vaihtoehdoista paras on ehdottomasti Artek, se on ajaton, kaunis ja juuri oikean kokoinen. Ei yhtä wow kun keltaiset, mutta todella tyylikäs ja varmasti kestävä, ajaton valinta. Mielestäni teet usein rohkeita valintoja sisustuksessa, joten siksi näkisin teillä ennemmin tuon keltaisen. Kaikkihan noista kuitenkin kivoja ovat, joten vikaan et voi mennä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo Artek on tosiaan tosi kaunis. Sellainen ajaton klassikko, johon ei varmaankaan kyllästy. Toisaalta olis kyllä tosi kiva olla just tuollainen rohkeita valintoja tekevä sisustaja, jollaisena sanot minut näkeväsi ja valita tuo Pikkumyy. :D

   Poista
 7. Oma suosikkini näistä on nro 2 ja mustana, mutta kaikki ovat ihan hienoja näistä valaisimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näin se on nähtävä, ettei näistä mikään nyt näytä yhtään pöllömmältä ja kaikki siis sopisivat tuohon tilaan aika hienosti.

   Poista
 8. Minustakin vaihtoehto 2 mustana näyttää parhaalta :) Keltaisetkin on kyllä makeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Valinnanvaikeutta on havaittavissa. Voisin ottaa nää kaikki! :D

   Poista
 9. Ei varmaan ole ylläri, että liputan värien (varsinkin keltaisen!) puolesta :) Mutta jos värikkyys ei oikein tunnu omalta, kannattaisin tuohon ehdottomasti ennemmin mustaa kuin valkoista. Tykkään sekä kakkosesta että kolmosesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida meillä ihan yhtä kauniiseen kodin värikylläisyyteen päästä kuin teillä. Keltainen on kyllä niiin ihana väri ja näyttäisi tuossakin kauhean kivalta, mutta onko se sitten se oikea väri tuohon...?

   Minä pidin ensin valkoisesta enemmän, näin livenä seinää katsellessani, mutta täytyy sanoa, että kuvien perusteella musta on kyllä paljon parempi! :)

   Poista
 10. Mun mielipide pysyy samana, tuo eka kuva on paras! Keltaisenakin valaisin on ihana, mutta kyllästyisiköhän siihen sitten? Ehkä ottaisin kuitenkin mustan, ja hankkisin väripiristystä muilla keinoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janina! :) Tuo E27 on kyllä tosi hauska valaisin. Miten niin yksinkertainen voikin olla niin kaunista.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Pidän valaisimen muotoilusta tosi paljon, kaunis pisara.

   Poista
 12. Kiva piristys olisi 1 keltaisena! mutta 2 ja 3 olisi kans kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! :) Tää on niin hankalaa, kun mä haluan varmaan noi kaikki! :D

   Poista
 13. Edelleen ykkösen kannalla, mustana. Keltaisenakin olisi hieno. (auringon pilkahdus puiden lomasta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos miniE kommentista! :) Tuo auringon pilkahdus oli hauska juttu! Toimisi varmaan, mutta olisi kiva nähdä tuon valaisuteho ihan luonnossa.

   Poista
 14. Ykkösvaihtoehto keltaisena tai vaihtoehto n:o 3 ovat suosikkejani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mapela! :) Tää on ihan kamalan hankalaa, kun kaikki näyttää niin kivoilta.

   Poista
 15. Nuo keltaiset näyttää todella hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihana piristäviä! Kunpa voisin ostaa kaikki ja vaihdella aina kun siltä tuntuu. ;)

   Poista
 16. Minä päätyisin näistä vaihtoehtoon 3. Se tuntuu mätsäävän muotoilultaan tapetin aikakauteen parhaiten. Ja uskoisin sen käytännössäkin erottuvan sopivasti seinästä. Lisäksi se on kaunis. Pelkäisin, että käytännössä esim E27 jää kuviollisen tapetin varjoon. Tuohon kohtaan sopisi mielestäni mainiosti myös sellainen kattoon kiinnitettävä työvalaisin-vartinen, jonka paikkaa voisi muuttaa. Tolomeo -sarjasta voisi löytyä sopiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina järjen äänestä! :) tuo Artekin valaisin on kyllä niin ihana klassikko, että ei siihen varmaan kyllästy. Minäkin aluksi mietin, että jos olisi tuohon jonkun Tolomeo-tyylisin valaisimen laittanut, mutta jostain syystä se jäi sitten mielestä. Sellainen voisi kyllä olla aika rouhean näköinen, eli siis HIENO! Onkohan mitään sen mallista valaisinta mustana...?

   Poista
 17. Vaihtoehto 2 valkoisena. Mutta toisaalta mustakin on kaunis! Sulle tulee vaikea valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Valinta tulee olemaan kyllä erittäin vaikea. Miten mä osaan tätä koskaan päättää, kun oon muutenkin ihan surkea tekemään päätöksiä...?! :D

   Poista
 18. Ykkönen mustana tai kakkonen mustana. Tapetti on niin hallitseva, että ykkönen voi jo riittää yksinkertaisuudellaan. Tosiaan, jos valotehoakin kaipaa, niin siihen en osaa ottaa kantaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inanaa! :) nuo E27:t on kyllä kivoja, mutta valaisuteho varmaankin aika heikko. Päätöksiä, ratkaisuja mieleni halajaa, mutta kun en osaa päättää. Mies on vielä surkeampi päätöksien teossa jos mahdollista, etten voi häneltäkään apua pyytää. ;)

   Poista
 19. Mielestäni kakkonen mustana sopisi parhaiten.
  Meillä on E27 mustana ja vihreenä. Ihania lamppuja! Et sä sit vihreetä oo aatellu? Meille tulossa musta E27 tasonpäälle, ikkunan eteen. (väliaikaisasunnossa musta katossa, valaistusteho ei riitä jos todella haluaa ett lamppu valaisee HYVIN!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ride! :)

   Tuo kakkonen on kyllä tosi kaunis malli. Ihanan pisaramainen.
   Enpä ole muuten tullut vihreää väriä ajatelleeksikaan. Se olisi myös tosi kaunis. Jokin aika sitten tein postauksen kauniista inspiraatiokodista, jossa oli juuri tehostevärinä muuten valkoisessa kodissa käytetty raikkaan ruohonvihreää, se näytti kyllä TOSI hyvältä.

   Poista
 20. Näkisin ehdottomasti mustaa tuossa roikkumassa! Kakkonen voisi olla kaunis katseenvangitsija viemättä kuitenkaan liikaa huomiota upealta tapetilta. :) Myös ykkönen on mieleen, mutta se valoteho tosiaan ei ehkä ihan toivottu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jolindha!

   Ykkösen valoteho ei ehkä joo oo ihan riittävä. Vaikka se tosi kaunis ja yksinkertainen onkin. :/

   Poista
 21. Minä olisin kolmosen kannalla, tuo Artekiin valaisin on vaan niin klassisen kaunis ja sopii hienosti Woods-tapetin kanssa. E27-valaisimetkin ovat kivan pirteät.

  VastaaPoista