keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Surfing beauty

Löysin taas surffatessani mielestäni ihania yksityiskohtia sisältävän kodin, jonka ajattelin jakaa teidänkin iloksenne. Kaikki tämän kodin sisustusratkaisut eivät täysin omaa silmää miellytä, mutta mukana on paljon upeita yksityiskohtia.


Nämä PK22-lepotuolit olivat mun himotuslistalla olohuonettamme sisustettaessa, mutta valitettavasti budjetti ei ihan näihin asti yltänyt. Luotiin samanlaista luukkia sitten vähän edullisemmin... 


Tuollainen kalanruotoparketti olis ihan todiefor, mutta meille sitä ei tullut, koska sopii paremmin tuollaiseen oikean aikakauden taloon, kuin tälläiseen uuteen pytinkiin.Tuo Svenskt tennin norsukuosi on niiiiin ihana ja valaisin on superhauska. Tykkään tästä yhdistelmästä.Tuo lanttimosaiikki on ihanaa. Sopii myös juuri tälläiseen vanhempaan taloon kuin nenä päähän.


Tuollainen ruutulinoleumlattia olis myös niin liikkis eteistilassa. Ei omaan makuun toimi isossa tilassa, mutta vähän pienemmässä mittakaavassa on tosi kaunis. Nämä kuvat löytyivät Stadshem:stä.

Näistä ihasteluista päästäänkin sitten päivän toiseen asiaan. Sain oikein kahdestakin ihanasta ja kauniista blogista Kaunis Blogi -tunnustuksen! Kiitos Enne Sisusta siis...-blogista ja Jolindha Ihan höpönä sisustukseen -blogista! :)


"Kaunis blogi tunnustus on tarkoitettu alle sadan lukijan blogille ja se olisi syytä jakaa viidelle blogille eteenpäin"

Jaanpa tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville kauniille blogeille:

Lavian Anna
Kaaoksesta kodiksi
Kiveä ja unelmia
Moderni puutalo
Arjen jaloissa

6 kommenttia:

 1. Ompa monta ihanaa yksityiskohtaa. Mulle iski silmään heti tuo ensimmäisen kkuvan kynttiläteline! todella ihana.. (vissiin olen harakka kun kaiken kiiltävän näen heti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä! Upea koti! Tuo kynttiläteline taitaa olla Steltonin lyhty, ellen nyt ihan väärin näe. On ihan mielettömän upea, mutta sillä on kyl upea hintakin... :/

   Poista
 2. Kiitos inspiskuvista! Tuo amme lanttimosaiikkeineen on aika ihana, pistän ehdottomasti korvan taakse kylppäriremppaa varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta kylpyhuoneesta mulle tuli kyllä heti mieleen teidän talon remonttiprojekti. Ajattelin, että teille passais kyllä juuri tuollainen. :) Käy Stadshemin sivuilta vilkaisemassa tuota kylpyhuonetta, siellä oli myös suihkupuoli laatoitettu tuolla lanttimosaiikilla. Aika upea sekin!

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Käyn täällä sinun blogista tasaisin väliajoin hakemassa inspiraatiota! Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Teillä on myös niin ihana taloprojekti meneillään, että ideoita haen kyllä teidänkin blogista. :)

   Poista