torstai 8. marraskuuta 2012

Babysteps

Pikku-neidin huoneeseen taas sain tehtyä jotain uutta. Tämän huoneen kanssa on menty kyllä niin babystepseillä ettei oo tosikaan. Edelleen huoneesta puuttuu verhot ja matto. Nuo pilviverhot kyllä kutkuttais mieltä, mutta vielä en ole tilaamaan uskaltautunut. Matosta ei ole vielä mitään aavistusta. Tahtoisin pyöreän nukkamaton, halkaisija noin 140 cm. Oikeanlaista väriä ei ole vastaan tullut, hakusessa kun on tuollainen pehmeämpi pinkki tai sitten vaalea sinivihreä.

Se uusi juttu oli vanhan pöytälampun tuunaus. Meillä on kaksi tälläistä pöytälamppua ja ne ovat muinoin palvelleet yöpöydän valaisimina, mutta mieli ja maku kun muuttuu niin ovat nykyään vähän lähinnä pyörineet siellä sun täällä. Valaisimen jalka sai pintaansa uutta maalia ja siitä tuli aika hauska. Tosin kuvatessani huomasin, että olisi pitänyt maalata tuo lampunpidikeosa myös, sillä se näemmä näkyy varjostimen alta. Varjostin ei ehkä ole kaikista paras ratkaisu tuohon lamppuun, mutta katsotaan josko sitä voisi myös vähän tuunailla.

Tässä kuva valaisimesta vanhassa kuosissaan. Pahoittelen hävyttömän huonoa kuvaa, mutta tähän hätään ei löytynyt parempaa, kun unohdin tietysti kuvailla valaisimen ennen sen kimppuun käymistä. 


Sivuseinälle huoneeseen on muuten tuon Baby kehyksen ympärille löytynyt jotain muutakin. Osti Sinellistä tuollaisen pahvikirjaimen jonka maalasin ja nuo kissakortit ovat minun Habitareostoksiani. Ehkä tähän saadaan kunnon kollaasi aikaan vielä joskus.

Piti tuosta lampunvarjostimen tuunailusta vielä kysäistä teiltä. Onko teistä kukaan maalannut tuollaista kangasvarjostinta? Vai olisiko se parempi päällystää se uudella kankaalla?


---


I painted the old lampbase to fit better our little girls room. It came out quite good. It's allways so nice to make something pretty and usefull out of some old things you don't value anymore.


6 kommenttia:

 1. Herkullinen tuunaus, ja muutenkin aina huokailen teidän ihanaa lastenhuonetta. ♥

  Mulla ei ole kokemusta varjostimen maalaamisesta, mutta kankaalla päällystäminen oli mielestäni helppo homma mieleisellä lopputuloksella - poislukien tietenkin oma kämmäilyni kuumepöhnässä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Jolindha! <3

   Täytyisi rohkaistua testailemaan mitä tuolle varjostimelle voisi tehdä. Päällystitkö sinä kankaalla suoraan tuohon pohjan päälle vai poistitko tuon vanhan kankaan?

   Poista
 2. Meidän tytön huoneessa ihan sama juttu, sitä on sisustettu pitkään ja hartaasti ja meiltäkin puuttuu nuo mainitsemasi asiat. Verhot aiheuttavat minullakin päänvaivaa, haluaisin raidalliset laskosverhot, jossa yksi raita olisi samanvärinen kuin yksi seinä, mutta eipä niitä valmiina ole. Laskosverhojen ompelua taas en edes harkitse, huoh. Olen itsekin ihaillut noita pilvikuvioita ja varmaan pussilakanasetti ainakin tulee. Meillä tosin tyttö nukkuu vielä meidän huoneessa pinnasängyssä (1v8kk) joten huoneella ei sinänsä ole kiire.

  Kaunis tytön huone on teillä jo nyt ja ihana tuo lamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu meilläkin, että tyttö nukkuu vielä meidän kanssa samassa huoneessa omassa pinnasängyssään. Vielä en ole neitiä raaskinut siirtää omaan huoneeseen. Ikää neidillä on 1v2kk. Eli hirveää kiirettä ei siinä mielessä ole ollut, enemmänkin minua vaan on keskeneräisyys rasittamaan.

   Minäkin mietin aluksi ihan samanlaista verhoratkaisua. Suunnittelin, tekeväni itse valelaskosverhot juuri siten, että yksi laskos olisi eri väriä kuin muu verho, mutta sitten laiskistuin ja aloin miettiä valmista ratkaisua. :D

   Ja kiitos paljon! Minustakin lampunjalka onnistui kivasti. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! <3 Olihan se kiva saada turhasta tavarasta taas käyttökelpoista ja kivaa. :)

   Poista