torstai 29. marraskuuta 2012

Voi Myy minkäs teit

Voi voi, nyt on ihan hirveä himotus päällä. Sain äsken postia Finnish Design Shopilta, että Muuton Myy-valaisin on saanut päällensä kaksi uutta väriä ja ne ovat yksinoikeudella myynnissä Finnish Desgin Shopissa vuoden 2012 aikana. Tämä saattaisi olla aivan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N valaisin meidän pienen neidin huoneeseen.

Molemmat värit natsais tosi mukavasti, mutta en minä osaa päättää kumpi olisi kivempi vai olisiko ollenkaan? Mitä mieltä te olette?


Tässä vielä muistin virkistämiseksi kuva neidin huoneesta.
Valaisinten kuvat: finnishdesignshop

25 kommenttia:

 1. Just senkun minäkin meilit luin ja ihastuin. Meille ajattelin ihan keittiön pöydän päälle, ohlsonin pallolamppu kun juur sopivasti sökähti. Ehkä vihreän otan tai sit roosan:)
  Teille kävis kyllä molemmat! :) ei siis ollu suurta apua tästä kommentista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna kommentistasi! :) Keittiössä tuo varmasti olisi aivan IHUNA! <3

   Sepä siinä juuri onkin, että kun molemmat näyttäis passaavan oikein kivasti, hirvittävää valinnanvaikeutta! Jos olis enemmän rahua niin ottaisin molemmat! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuo vaaleanpunainen olisi takuulla varmempi vaihtoehto, kun itseäni mietityttää, että miten hyvin tuo kuva vastaa tuossa vihreässä värissä todellisuutta...? Molemmat on ihan syötävän söpöjä anyway! <3

   Poista
 3. Minusta vihreä, koska sitä on vähemmän ja nytkin vain pienissä yksityiskohdissa ja lamppukin on aika pieni yksityiskohta, tai inakin pienempi kun vaikka tapetti tai matto:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu! :) Tuo on ihan totta, että vihreä sopisi mainiosti, koska sitä on ripaus muuallakin. Pelkään vaan, että onko sävy SE oikea, kun kuviin ei voi aina luottaa.

   Poista
 4. Sopisi kyllä hienosti ja itse valitsisin noista tuon sinisen niin toisi kivasti kontrastia väreihin. Olisi ehkä myös pidempiaikainen värinsä suhteen jos neiti kyllästyy pinkkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viiru! :) Totta, että vaaleanpunaiseen saattaa joskus tulla kyllästyminen. Tosin neiti on vielä niin pieni, että ei ehkä ihan muutamaan vuoteen osaa alkaa väreistä valittamaan. :D

   Poista
 5. Onpas kivoja! Ehkä itse kääntyisin tuon mintun puoleen. Tulisi vähän kontrastia tuon tapetin kanssa, ja menisi tuon julisteen kanssa kivasti yksiin :) Mutta molemmatkin kyllä sopii minusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ON niin ihunia! <3 Ottaisin mielelläni molemmat jos vain pussissa riittäisi tilavuutta. Olen ihan samaa mieltä, että minttu erottuisi huoneesta vähän paremmin, pelkään vaan, että mikä on se oikea värisävy, kun kuviin ei aina voi luottaa... Vaaleanpunainen olisi siinä mielessä varmempi vaihtoehto. :/

   Poista
 6. Mietin itsekin tuota Myytä tytön huoneeseen, mutta se taitaa olla valaisuteholtaan aika mitätön ja kooltaan pikkuinen, joten en tiedä, miltä näyttäisi huoneen päävalaisimena..Mutta en tosiaan ole nähnyt sitä luonnossa, joten voi olla vain kuvitelmaa nää mun jutut. Ihanat uudet värit ja minusta kumpikin sopisi teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SanMa! :) Tuo on kyllä totta, että eihän tuo lamppu kooltaan ole mikään kovin iso, tosin tuo huonekaan ei ole mikään hirvittävän iso. Luulisin, että valaisutehoon voi sitten ainakin jonkinverran vaikuttaa lampun valinnalla. Tää on sellainen juttu, että,oikeastaan sen tietää sitten vasta kuin se valaisin on paikoillaan, että miltä näyttää ja tuntuu.

   Poista
  2. Vinkkaa, jos näät jossain kuvan, jossa tuo Myy olisi ns. päävalaisin, olen saanut päähänpinttymän, että sen haluan. Ja jos jollain olisi ihan faktatietoa, kuinka se käytännössä valaisee :) Lapsen leikkeihin kuitenkin olisi hyvä olla kunnon valaistus.

   Poista
  3. Tää on kyllä melko hankala tehtävä. Mä löysin tälläisen kuvan, mutta en tiedä selviääkö tästä mitään. http://www.momokoti.fi/2010/03/30/koti-seinia-pitkin/

   Olisi kyllä kiva kuulla joltakin, jolla tämä valaisin on, että miten se valaisee. Pitääpä pistää kyselyä. :)

   Totta, että lasten leikeissä pitää olla riittävästi valoa. Tosin meillä huoneessa on kaksi suurta ikkunaa ja varmaan muutakin valaistusta tulisi olemaan käytettävissä, eli ehkä sen ei ihan mahdottoman tehokas tarvitse olla, tuon yleisvalon.

   Poista
  4. Meillä on vierashuoneessa keltainen myy ja ei se kyllä valaise muutakuin suoraan alaspäin... Mikään käytännöllinen lamppu tuo ei ole, mutta ulkonäkö kuittaa sen meillä :)

   Poista
 7. Aika kivat karkkivärit. Molemmat ovat kauniita, mutta sinuna kallistuisin vihreään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin juuri ne karkkivärit! Tekisi melkein mieli puraista, tulee ihan ranskanpastillit mieleen. Hih! :)

   Poista
 8. Teille laittaisin ehdottomasti mintun värisen. Tulisi mukava kontrasti, koska minttua on selkeästi vähemmän tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Minttu olisi kyllä mukava väriläiskä, jos värisävy vain on oikeanlainen. :)

   Poista
 9. Herkullisia värejä molemmat! :) Molemmat sopisivat myös hyvin teidän pikkuneidin huoneeseen, mutta itse valitsisin ehkä kuitenkin tuon mintunvihreät, juurikin tuosta jo muutaman aiemmankin kommentoijan mainitsemasta syystä että se toisi mukavasti kontrastia pinkkiin seinään, mutta toisaalta taulusta näyttäisi löytyvän myös sen kanssa mätsääviä sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger! :) Tää on kyllä tosi hankala, sillä vaaleanpunainen on varma valinta, mutta vihreä olisi kiva piriste. Oi voi, mua ei ole luotu tekemään päätöksiä. :D

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos enne! :) Mahtaisiko tuota päästä jossain näkemään livenä, että voisi tuosta värin sopivuudesta vielä varmistautua... Olisipa huoneessa kaksi lamppupistoketta, niin ottaisin molemmat. ;D

   Poista
 11. Hei,

  Päädyin nyt oikein urakalla selailemaan blogiasi (viikonloppuna kyselin keittiöstä). Tällä kertaa huomio kiinnittyi neitinne huoneen tapettiin. Vastaavanlainen on meidänkin neitien toivelistalla, joten muistatko mistä sen olet hommannut :)?

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain lueskelemaan! <3

   Olemme ostaneet tuon raitatapetin RTV:stä, nettisivujen mukaan näyttäisi kuuluvan edelleen valikoimiin. http://www.rtv.fi/tapetit/stabilit-tapetit/b-lounge/b-lounge-kuosit ja tuolta tuo BLO705.

   Poista