tiistai 20. marraskuuta 2012

Shabby chic keittiö

Ollaan tänään lähdössä miehen syntymäpäivän kunniaksi elokuviin ja syömään. Mies sai valita ruokapaikan ja leffan, joten tänään tiedossa siipiä ja uusin Bond. :D No kyllä nää kaikki mullekin uppoo ihan mukisematta. ;)

Piti tulla nopsaan näyttään teille kuvia ihanasta(!) keittiöstä. Tälläinen shabby chic -tyyli yhdistettynä pelkistettyyn moderniuteen iskee minuun kovaa. Ah. En tiedä haluaisinko tälläistä meille kotiin, mutta ainakin tälläisten kuvien katselu palkitsee!


Keittiössä on aivan ihanasti yhdistelty uutta ja vanhaa. Värejä on käytetty minun makuuni juuri sopivasti ja hei löytyyhän sieltä vielä marmoriakin. Ei voi siis kuin tykätä!


--


Lovely shabby chic -style kitchen. OMG it's beautiful! Or what do you think?


Kuvat/Images: skonahem

7 kommenttia:

 1. Jostain kumman syystä tuo teollisuuskeittiötunnelma vaan toimii meikäläisen makuun kuin nenä päähän. Kovasti tekisi mieli pistää omakin keittiö uusiksi, mutta kun edelliset asukkaat sen jo ovat remontoineet ihan perussiistiksi niin ei millään tahtoisi upottaa rahaa keittiöremonttiin. Koska samalla pitäisi uusia lattiat, kodinkoneet, valaistus... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii todella minunkin mielestäni! :) Voisiko teidän keittiötä remontoida pienellä rahalla? Jos löytäisi jonkun kompromissiratkaisun ja löhtisi isompiin remontteihin vasta sitten kun on tarvetta? Monesti pienelläkin jutuilla on iso vaikutus. :)

   Poista
  2. Tämä nyt oli taas tätä omaa suuruudenhulluutta ja vouhotusta :) Hyvinhän tuolla nykyisellä mennään sillä monesti nuo pienemmät kompromissit tulevat pidemmällä tähtäimellä kalliimmiksi saati haastavammiksi. Puhtaalta pöydältä kun on usein helpompi aloittaa.

   Poista
 2. Uusi Bond on oikein hyvä valinta! Ja varmaan ne siivetkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat osoittautuivat loistaviksi! Oli siis oikein onnistunut ilta! <3

   Poista
 3. Ihana keittiö! Ja täytyy munkin sanoa, että uusi Bond on nappivalinta, itse tykkäsin kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidin Bondista kovasti, Daniel Graig ei pettänyt taaskaan. :)

   Poista