keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ripaus joulunpunaista

Meillä on jo useana jouluna koti koristeltu valkoisella ja hopealla. Tänä vuonna olo on kuitenkin sellainen, että halajan joukkoon myös sellaista kunnon joulunpunaista ja ehkä ripauksen havunvihreää (ainakin kuusessa, jos ei muualle eksy).

Kävin hieman silmäilemässä nettikauppojen valikoimaa "sillä silmällä" ja muutaman ihan kivan jutun sieltä bongasinkin. Nämä näkisin meillä mieluusti tänä jouluna.


1. Bsweden Belysningbolaget Fling -valaisin 94,- (Room21)
2. Pöytävalaisin, korkeus 35 cm 69,- (ellos)
3. Marimekko Raanu -joulukoristeet 23,70 (finnish design shop)
4. Menu Double -kynttilänjalka 79,95 (finnish design shop)
5. Tyynynpäälinen 19,95 (h&m)
6. Kartio maljakko 79,- (finnish design shop)
7. Iittala Nappula -kynttiläjalat 39,- ja 42,- (finnish design shop)
8.  Design House Stockholm Nordic Light 7 -arms -kynttilänjalka 129,- (Room21) HUOM! Näyttäisivät olevan hyvällä alella Room21:ssä.


Sopiiko teidän jouluunne punaista tänä vuonna? Vai mihin väreihin aiotte kotinne pukea?


--I have been decorating our home with white and silver for christmas for several years now, but this year I'm also craving for some red and maybe a little bit of green. 

Here are some great decorations that I found from internet. I would definitely want to see some of these in our home in christmas time. 

1 kommentti:

  1. Kauniita joulunpunaisia asioita olet valikoinut! <3 Minulla on sama juttu, monet joulut olen koristellut kodin lähes pelkästään hopeakoristeilla, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan niiden rinnalle myös perinteistä ja lämmintä punaista. :)

    VastaaPoista