tiistai 6. marraskuuta 2012

Glögg

Eilen illalla meidän piti miehen kanssa rentoutua katsomalla boksille tallennettu sunnuntainen Olipa kerran -sarjan jakso, mutta niinhän siinä sitten kävi, että jostain syystä boksille ei ollut tallettunutkaan mitään. :/ Siitä harmistuneena kaivelin laivatuliaisina tuodun Blossa glögin esille ja lämmitettiin molemmille mukilliset.

En ole aiempina vuosien Blossa-glögejä päässyt maistelemaan, sillä parina viime vuonna olen havahtunut liian myöhään ja kaikki on ollut Alkoista myyty. Tänä vuonna ajattelin olla ajoissa ja kun tuota laivan Tax Freessä näin nappasin mukaani.

Tämän vuoden Blossa-glögi on maustettu inkiväärillä ja yuzu-sitrushedelmällä. Se myös maistuu näiltä. Ensimmäinen siemaus oli hieman pelottava, sillä juoma tuntui todella vahvalta, mutta myöhemmin maku tasoittui suussa. Laitan tuon vahvan maun tuon inkiväärin piikkiin. Kaiken kaikkiaan juoma oli todella lämmittävää ja sitä olisi siemaillut kyllä toisenkin mukillisen, kun sai mausta kiinni.

Kaapista löytyi vielä myös avaamaton paketti viimevuotisia Anna's pepparkakor pipareita (minun suosikeita) ja niissä näytti päiväystä riittävän vielä jouluun asti, joten mutustelimme niitä glögin seurana. NAM!Joko te olette glögipullot korkanneet? Entä oletteko ehtineet Blossaa jo testailla ja mitä piditte?


Me lähdetään tästä tytön kanssa vähän isänpäivälahjaostoksille! Mukavaa tiistaita teille! <3

--

Yesterday me and my husband opened our Blossa Glogg bottle and had some gingerbread with it. It all tasted so good because it had been so long of the last time we had those. It's that time of the year now. :)

9 kommenttia:

 1. Glögiä on jo maisteltu, mutta Blossa saa jäädä Alkoon juuri tuon inkiväärin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä pidän Inkiväärin mausta, mutta se oli tässä glögissä melkoisen voimakas, ainakin ensimmäisellä hörpyllä. Mikä on sinun suosikkiglögisi?

   Poista
  2. Tällä hetkellä alkoholittomat Glögit ja merkkejä en ikinä muista laittaa mieleen :) Mulle tuli joku kammo tuohon inkivääriin jokunen vuosi sitten, kun Italian matkalla maistoin jotain inkiväärilimpparia..mutta voishan tuota Blossaa ihan mielenkiinnosta maistaa, mutta en uskalla koko pulloa ostaa, vaikka hieno pullo onkin.

   Poista
 2. Hei,
  Olethan huomannut, että Olipa kerran -jakson voi katsoa ruutu.fistä? tässä vielä linkki: http://oamjroclti.appspot.com/?olipa-kerran-kausi-1-jakso-4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Itseasiassa laitettiin se viimeyönä menemäön uudelleen boksille, kun tuli joskus alkuyöstä uusintana. Vielä ei olla tarkastettu onnistuiko tallennus nyt, eli hyvä tietää, jos taas meni mönkään. :)

   Poista
 3. Itsekin olen jo tuon tämänvuotisen Blossan hakenut, mutta en vielä maistanut. Viimevuotinen ei ollut ihan makuuni, joten jännityksellä odotan tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä se viimevuoden maku oli? Itse kun en sitä enää alkosta löytänyt, kun hakemaan havahduin.

   Poista
 4. Glögiä on jo juotu, tosin alkoholitonta. Mä en oo edes tiennyt tommosesta Blossa glögistä, inkivääri kuulostaa kyllä hyvältä, sillä olen aivan hulluna inkivääriin! Harmittaa vaan, että siinä on alkoholia, mut ehkä voin jossain vaiheessa ostaa pullon ja maistaa ihan pikkusen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta ihmeessä ja testaa. Tuo inkiväärin maku on tuossa glögissä suhteellisen vahva, mutta pidin siitä kuitenkin kovasti. :)

   Poista