lauantai 17. marraskuuta 2012

Hämärähyssyt

Karattiin miehen kanssa eilen Helsinkiin viettämään parisuhdeiltaa mukavissa kemuissa. Olikin ihanan rentouttavaa, olla välillä ihan vaan kaksistaan ja toisaalta ympäröitynä muutamalla sadalla hengellä. ;) Kiitos uudet tuttavuudet, oli oikein mukava ilta! <3

Tänään kotiuduttuamme suoritimme pienen maitokauppakierroksen ja sieltä mukaan tarttuikin tämän talon ensimmäiset tontut ever. Päätin, että moderni sisustuksen linja joustaa sen verran, että pari tonttua sallitaan.


Olohuoneen pöydälle löytyi viikko sitten myös amaryllis, joka tykkää kasvattaa vartta. No antaa kasvaa vaan.Jos jaksan niin huomenna pitäisi nuo syksytyynyt siirtää taas varastoon ja vähän talvisemmat tilalle. Ehkäpä tuon lilan ja vihreän aika on olohuoneessa nyt ohi tältä syksyltä. Joko teillä on syksy vaihtunut talveksi kotona?


--


I found two christmas elfs at supermarket today. I thought I have to be a bit flexible about the modern line of our home decorations for christmas sake. I'm also thinking that those green and plum colored pillows and candles are bye bye for this fall. Maybe tomorrow I have some time to change them. Have you a
already decorated your home with wintery accessorizes?

13 kommenttia:

 1. Kiitos teille! <3 tulipahan tanssittua ja juotua :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Oli oikein mukavaa, otetaan uusiksi joku toinen kerta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. :) Muistanko väärin vai oliko sinullakin samanlainen tonttu, mutta eri värinen?

   Poista
  2. Ei ihan samanlainen :) Mun tonttuni on valkoinen harmaalla lakilla.

   Poista
 3. Pari valosarjaa on kotiin ilmestynyt, muuten ei vielä talvi/joulu meillä näy. Hauskat nuo tontut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä valosarjoja saanut kaivettua esiin, mutta tämän viikon aikana olisi tarkoitus laittaa nekin paikoilleen. Tontut olivat minustakin niin hauskat, että piti ne kotiuttaa. Eipä meillä tonttuja ole ennen ollutkaan. :)

   Poista
 4. Meillä kaivettiin tänään esiin ensimmäinen valosarja sisälle. Joulun lähestyessä vaihdan vielä kerran tekstiilit talvisempiin/jouluisempiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain nyt illalla vaihdettua syksyiset kuosit pois ja talviset kuosit esiin. Joulun alla taidan myös minä laittaa esiin ne jouluisemmat kuosit, ehkäpä vähän punaista. :)

   Poista
 5. Keittiön ikkunaan laitoin valot eilen ;) Tuo ihanaa tunnelmaa tänne pimeyteen! Portaikkoon myös ilmestyi kelopuun 2metrinen oksa johon tuli valot sekä myöhemmin DIY joulukalenteri kolmelle tytölle ;) Tonttuja ei ole vielä näkynyt ;)

  Kiva blogi sulla, äänkin lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! <3

   Meillä valot vielä odottelee asentajaansa. Teidän kodin joulu/talvisomisteet kuuliostaa hurjan mielenkiintoisilta! Varsinkin tuo kelopuun oksa on takuulla upea. Meillä voisin vain kuvitella, että se olisi myös kissojen mielestä upea... ;)

   Poista