keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Betonia seinään?

Nyt löytyi taas sellaista joka pitää ehdottomasti jakaa teidän kanssanne. Tämä betonibuumi onkin nyt jo jonkin aikaa ollut pinnalla ja jossain välissä vähän harmittelin, kun ei tullut mistään seinästä tehtyä tuonlaista heti rakennusvaiheessa, no nyt ei tarvitse enää harmitella. Upeita tapetteja (!?) vai mitä?ConcreteWall Tom Haga -sivustolla kerrotaan, että tapettien kuviointi on saatu kuvaamalla aitoja betoniseiniä, palkkeja ja graffitteja. Kuvioissa ei ole toistuvaa kaavaa ja tämä tekee niistä erittäin oikean näköisiä. Eiväthän nämä kovin halpoja ole, mutta halvempi tapa varmasti kuin yrittää saada seinästä muuten tuollainen.

Ovatko nämä sinusta upeita, vai kuolailenko ihan yksikseni? :)


--

Found some beautiful concrete wall papers. They look so realistic that I definitely would want to see these on the wall in real life. Maybe in our home. ;)


Kuvat/images: Tom Haga 

5 kommenttia:

 1. Toi alin on upea! makkariin kun saisin tuollaisen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä tosi upeita! Mielelläni näkisin myös meillä vastaavia. Tuo keittiökuvan tapetti taitaa olla minin suosikkini. :)

   Poista
 2. Tosi komeita! Ei varmaan ihan joka tilaan soveltuvia, mutta tämä tykkäsi ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan kyllä joka tilaan ja taloon, mutta upeita ovat siellä minne sopivat. Minä mielelläni meillä näkisin tälläistä jossain seinässä. <3

   Poista